Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2008, 00:00   #204
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serious Sam Pokaż post
[...]NIKT nie wie czy istnieje Bóg, albo czy to zwykły blef, więc rozmowa mija się z celem.
Tym właśnie jest pełna i prawdziwa wiara, wierzysz, choć nie jesteś w stanie tego udowodnić...

@wojcio14: jesteś monotonny z tym zamykaniem, to leży w decyzji moderatorów a jak widzisz, paru z nich chętnie się tutaj udziela. P.S. Poczytaj regulamin...
Cytuj:
1. Globalne ocieplenie.
2. Coraz to więcej tankowców z ropą rozbija się na morzu.
3. To można rozumieć też jako zalanie całej planety.
4. Na świecie jest tylko jeden przykład , Michael Jackson ( A tak na poważnie to poszukałbym pod piramidami i Sfinksem , czytałem gdzieś że istnieje tam cały kompleks jakiń i tuneli ... może nawet jakieś życie.
5. To można ocenić jako konflikt nuklearny , ponieważ gdy bomby zniszczą całą flore i faune ( w tym nas ) to na pewno nastanie cisza. ( Jeszcze nie nastąpiło lecz po tym co sie obecnie dzieje to wnioskuje że niedługo się stanie ... )
6. Nie wiem co tym myśleć.
7. Na Discovery oglądałem kiedyś że za miliony lat słońce tak zbliży się do kuli ziemskiej że wszystko spłonie , może o to chodzi.
1 Oui
2. Trochę się ich jeszcze porozbija by woda w morzach i oceanach się zapaliła... starczy w ogóle na to ropy?
3. Na to to już nam wody nie starczy, Jak dobrze ogarniam to w przypadku stopnienia się wszelkich lodowców Zakopane będzie pięknym kurortem nadmorskim...
4. Hum? Chyba muszę jeszcze raz poczytać Apokalipsę
5. Tia, gdy znajdzie się taki kozak by wszcząć wojnę na nuklearki to gratki dla niego... Teraz to atomówki robią za straszaki, bo kontr atak taką Bujką Bajką czy Brawurką jest pewny = dwie duże dziury w miejscu Hamburgerlandii i Byłych Związków Radzieckich.
6. O, bo to spadających gwiaz u nas nie ma? To jest najbardziej realny podpunkt ze wszystkich, pod warunkiem, że ktoś będzie cam celnie head-shoty tymi gwiazdami siekał
7. To już nam Kazik przepowiedział nawet, ale w mniejszej skali:
Polska płonie od morza do Tatr
A ja stoję na balkonie i patrzę jak Polska płonie
Wieje wiatr wieje ogniowy wiatr
Polska płonie od Bałtyku do Tatr

A ogólnie skoro w pkt 6 wszyscy odwalą kitę nie będzie jak sprawdzić, czy na serio płonie...

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem