Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mike_SoaD
I narzekacie na trening knighta, że pallowi treni 3 lub 2 razy szybciej sam nie jestem pewien.
Ale trening knighta wygląda tak że idziesz na potworki jakiś slaby sztylet i zasuwasz albo na slima.Bota ustawisz i masz spokój. A pall niema szans poskilowac na potworkach jest skazany na łaskę jakiegoś sorca lub druta co mu monka postawi nie wspominając już o kamieniach. Powyżej 50 dista pall zabija monka ze spearów. Więc nie mówcie że pall ma znacznie fajniejszy trening bo tak nie jest. Poza tym jak wy chcecie pallem skilowac na non-PVP? Monka lać nie mozna. Naprawdę zastanówcie się jak coś mówicie bo mnie już trafia. Ja grałem knightem i fajnie mi sie skolowało 80 na bocie mozna spokojnie. Palla teraz mam tez skile 80 ale naprawdę męczę się treniąc pięknie.
|
lol? męczysz się treniąc palem? Co to za problem wziasc b set + demonka i xxx kamykow ktore ci starczaja na pare h i trenowac na slimie? i tak slima zmieniasz po pare godzin bo
tez trenuje(matka) wiec jak zabijasz idziesz po kamyki i luz

to knight ma głupio bo mu dłuuugo lecą.
Mam kumpla co mial na 50 lvl skille 100, aktualnie lvl ~70

Sam mam pala i wiem jak sie nim trenuje , knighta tez mam i wiem ze gorzej jest. Gram na servie non-pvp. Nie wiem dokładnie jak jest na pvp. ale to chyba nie problem miec kumpla z monkiem, nie?

przemysl to..