Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2008, 15:25   #73
Sharky'Flower
Użytkownik Forum

Sharky'Flower's Avatar

Data dołączenia: 09 03 2008

Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 20+
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 3
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mike_SoaD Pokaż post
I narzekacie na trening knighta, że pallowi treni 3 lub 2 razy szybciej sam nie jestem pewien.
Ale trening knighta wygląda tak że idziesz na potworki jakiś slaby sztylet i zasuwasz albo na slima.Bota ustawisz i masz spokój. A pall niema szans poskilowac na potworkach jest skazany na łaskę jakiegoś sorca lub druta co mu monka postawi nie wspominając już o kamieniach. Powyżej 50 dista pall zabija monka ze spearów. Więc nie mówcie że pall ma znacznie fajniejszy trening bo tak nie jest. Poza tym jak wy chcecie pallem skilowac na non-PVP? Monka lać nie mozna. Naprawdę zastanówcie się jak coś mówicie bo mnie już trafia. Ja grałem knightem i fajnie mi sie skolowało 80 na bocie mozna spokojnie. Palla teraz mam tez skile 80 ale naprawdę męczę się treniąc pięknie.
lol? męczysz się treniąc palem? Co to za problem wziasc b set + demonka i xxx kamykow ktore ci starczaja na pare h i trenowac na slimie? i tak slima zmieniasz po pare godzin bo tez trenuje(matka) wiec jak zabijasz idziesz po kamyki i luz
to knight ma głupio bo mu dłuuugo lecą.
Mam kumpla co mial na 50 lvl skille 100, aktualnie lvl ~70
Sam mam pala i wiem jak sie nim trenuje , knighta tez mam i wiem ze gorzej jest. Gram na servie non-pvp. Nie wiem dokładnie jak jest na pvp. ale to chyba nie problem miec kumpla z monkiem, nie?
przemysl to..