Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2008, 20:45   #378
Zan
Użytkownik Forum

Zan's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: z baru

Imię: Spaach
Świat: Eternia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damian2501 Pokaż post
Witam, wypowiem sie co do wojny i wczorajszego OB... A wiec tak, Wedlug mnie "wielu" Polakow nie umi grac w tibie a tym bardziej nie ma dobrego "pvp" (Gdyz uwazam ze srednia wieku polaka to 13 lat), i to jest glowna przyczyna tego ze dostajemy solidne lanie od szwedow, napiaslem "wielu" gdyz sa osoby pokroju Bysen'a np: Mighty.. (Lecz w Dec!), Kris The wise itp: nie bede wypisywal dalej bo to nie ma sensu...

A co do calej wojny, takze poprzedniej z RO i takze tej, to widac ze Dec~~tak szybko nie skonczy z tym serverem bo dostarcza on im wiele zabawy i "Kaski" (np: Bysen). Bysen takze z tego wzgledu tak szybko nie przeniesie sie na inny swiat bo zarabia na Polakach, Jak ktos juz napisal w poprzedniej wojnie zarobic 7tys zl, to co bedzie teraz?!

Jest jedna taktyka na to zeby polacy zorganizowali sie ale tak jak napisal Snagoth "Nie ma dobrego i mocnego Lidera".. Niewiem moze DL i reszta powinni pograc na "WAR OTS" zeby poprawic swoje pvp lub cokolwiek, bo nie wierze w to zeby szwedzi mieli takie pvp w Krwi!

Jak to mowia ludzie, Trening Czyni Mistrza!

Pozdro

1. Niema juz zadnej wojny Polacy kontra Szwedzi.
2. Bysen nie przeniesie sie na inny server nie dla tego ze tu zarabia tylko dla tego ze on konczy z Tibia i sie zabawia.

@Snagoth
Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy.

Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite.

Why do you drink 'n' drive?
When you can smoke 'n' fly?!
Zan jest offline   Odpowiedz z Cytatem