Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2008, 21:47   #25
adams_killer
Użytkownik Forum

adams_killer's Avatar

Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Lubin

Stan: Na Emeryturze
Imię: Saurax
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 53
Skille: 74/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen Pokaż post
Żałosne porównania gościa, który stał się dzieckiem WoWa (pewnie priv serv? ^^)

Jedyne na co odpowiem, to PvP i dead`y, bo na reszte nie mam siły.

Co do pvp, to Tibia ma jedno z najlepszych(jeśli nie najlepsze) pvp ze wszystkich mmorpg. Według mnie. Niestety powoli mamy easy mode, ale mimo wszystko w Tibii liczy się tzw. skill. Żeby mieć dobre pvp, trzeba umieć grać, a nie zaznaczyć-combo...
Zostaje jeszcze opcja areny. Jako miejsce do sprawdzenia, który z kumpli jest silniejszy, to dobry pomysł, jednak jeśli ma być zamiennikiem dzisiejszego pvp, to 'za chiny'.

A co do śmierci, to właśnie to jest pozostałością klimatu tej gry. Jak ktoś na tym forum pięknie powiedział, śmierć ma być śmiercią, a nie darmowym tp do temple. Mimo iż każdy jest zły kiedy padnie, to i tak to są jakieś EMOcje.
Jak bym grał na privie to bym chyba nie kupował wow'a tylko go sciagną? .. nielogiczne.

Tibia ma pvp? Widziałeś kiedyś pvp w jakiej kolwiek innej grze poza tibią? W tibii niema czegoś takiego jak pvp.... a żeby wymiatać w walce z ludźmi musisz tylko i wyłącznie poświęcić więcej czasu niż oni... nic więcej. Nie napisze specjalnie jak to jest w wowie, tylko ... porównaj z diablo ... .

Co do wbijania levela... nikt nigdy nie widział nowego serwera czy co? Tam pierwsze 70-levce pojawiają się po 3 tygodniach.... tak było gdy ja grałem.

Tibia ma graczy? No oczywiście, ta magia sprawia, że tibia ma tylu graczy po 10 latach ile wow w pierwszym tygodniu sprzedaży.

Nie powiem wiele, ale po sposobie wypowiedzi sądzę, że ty zbyt "dorosły" nie jesteś.

aha... dodam coś jeszcze odnośnie emocji w tibii....
-Jak padniesz.. kurwa, ja pierdole, zejebie go etc.... to są emocje w tibii
-jak zabijesz.... kurwa oni się zemszczą.... ja pierdole co za noob, się dał ...
Nie bardzo podoba mi sie to, że tibia wywołuje, aż tyle złych emocji, owszem, może i gdzieś są jakieś dobre... ale mało je coś widać, albo bynajmniej gracze tego nie okazują.

Ostatnio edytowany przez adams_killer - 08-04-2008 o 21:53.
adams_killer jest offline   Odpowiedz z Cytatem