Zobacz pojedynczy post
stary 08-04-2008, 22:41   #7611
Michaello
Użytkownik Forum

Michaello's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Domyślny

@Maniek
Poprobuj w Mint (oprocz dragow) lub Mino Tower pod Kazo (najlepiej -2, -1, 0, +1 i +2, poniewaz wyzej sa mino magi i wieksze skupiska). Loot swietny (podstawowy minosowy - plate shieldy, chain army, swordy, mace; z guardow battle shield, double axe, czasem mino trophy; z archerow xbowy no i duzo kaski). Jak chcesz isc na mm moze czasem wypasc WoD(ecay), lecz dla mnie podczas sellania przedmiotow ponizej wartosci 5k niesprzedawalnych w sklepie za dlugo sie czeka na kupca. :/ Jesli masz postmana bedzie perfekcyjnie, poniewaz jest skrzyneczka w Mintwallin i niedaleko Mino Tower (blisko wejscia do 'kratkowanej' kopalni guardow). Jeszcze dodam, ze jak mialem 2 chary z postmanem a moj kumpel nie mial to ustawilem sie pod skrzynka jednym z nich i co jakis czas prosil mnie o log do wyslania. Niezly sposob. Mozesz tez poprosic jakiegos milego typa o otworzenie skrzynki, ale jak zle zaadresujesz lub minimalnie sie pomylisz stracisz caly loot. Ze skorek jest niezla kasa (75~ gps w Venore u npca) lecz na pewno bardzo niedlugo przestanie Ci sie chciec uzywac obsidiana (nawet na hotkeyu)...

Jesli lubisz urozmaicenia potworkow to polecam dc na -1 i pojedynczych jaskinkach -2 (beho, slimy, ds, ghoule, tarantule) poniewaz na pewno nie bedzie sie oplacalo na obszernym poziomie -2 (dark monki, assassiny, witche). Jednak nigdy nie expilem sorcem/drutem na dc, wiec moge sie mylic.

Nic dziwnego, ze sorcowi sie nudzi na guardach. Lecz knightem z wielka iloscia capa i postmanem, exp + loot idzie wysmienicie (na dodatek zbieram iron ory na addon i white mushroomy jako food do skillowania ).

I raczej nie wymagaj od ludzi zeby Ci pokazywali exp na h, na min etc bo nikomu sie nie chce. Sam widzisz, ze musiales ponowic prosbe, zeby ktos (haha tym kims jestem ja) Ci odpowiedzial. Poza tym to zalezy od szczescia, ludnosci, lagow i innych 'czynnikow'.

Ostatnio edytowany przez Michaello - 08-04-2008 o 22:48.
Michaello jest offline   Odpowiedz z Cytatem