Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zan
@Snagoth
Snag mowisz ze jest to TWOJE obiektywne zdanie lecz pouczasz ludzi z dl? Pouczasz graczy ktorzy swoimi taktykami potrafili robic rzeczy niemozliwe? Sam nie mam sie za niewiadomo kogo, lecz wiem ze wczorajsza porazka Dl nie byla spowodowana tym ze "elita DL" znajduje sie w Dece, po prostu doszlo do haosu jak zaczeli padac Battle Commanderzy.
Zreszta co do tego co zrobilo Dece z Dl, nawet Unit nie pokazal takiego czegos, robili rzeczy podobne lecz nie udalo im sie nikogo zamknac w "zagrodzie", to co zrobili w moim uznaniu bylo niesamowite.

|
Wczorajsza porazka DL mogla byc spowodowan obydwoma czynnikami.. czyli tym ze 'elita DL' jak sam to nazwales jest w Dec~ i tym ze battle commanderzy padli (krwawy~). Aczkolwiek jak uwazasz ich za takich ekstra to nie powinni dopuscic do haosu.. do momentu w ktorym nie byloby battle commandera... zawsze ktos powinien dowodzic... skoro nie umieli sobie poradzic to znaczy ze cos tu jest nie tak..
a co do Unitu i ich taktyki... to DL sie samo zaknelo w zagrodzie.. nie wiedzieli co maja zrobic gdy liderzy padli i bronili sie m wallami.. i tutaj jestem tego pewien.. to nie Dec~ doprowadzili do tego bezposrednio tylko samo DL sie zamknelo a Dec~ to wykorzystalo i jedynie czesciowo sie do tego przyczynilo biegajac wokol, zabijajc lidera itd.