Sory że po takim czasie odpisuje ale niemiałem przez długi czas dostępu do internetu ;]
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez babcia666
Poradnik daje radę, ale jeżeli Shiverbolt jest twoim charem - automatycznie tracisz w moich oczach... botom mówimy nie, chyba że jesteś uber alles (4 dni pod rząd 22-23h? jajaja...).
|
Bez poświęceń niema rekordów ... 3 dni sam w 4 dniu pomógł mi mój rl , czemu tak dużo grałem wykorzystałem to że miałem wolną chate 4 dni

Te 23 h to było debilstwo z mojej strony ale cel osiągnołem bota mialem ponieważ trudno było by na 8 lev co 20 sekund ,,utevo lux" przez 60 h + ja tylko byłem przy komputerze i pilnowałem monków , spearów/kamieni, food-a i czy nikt się niekręci
Co do miejsc do skilowania facc to :
1. Kopalnia dwarfów w mieście 2 fajne respy slimów.
2. Slimy niedaleko OF-a
3. Bagna - Venore
Pacc : Slimy Port Hope
pzdr
Odpowiedź na pytanie :
Jerry
witam
mam pytanie dotyczące poradnika od 1-100 lvl. Mianowicie ile powiecales czasu dziennie na gre? poza tym poradnik b.dobry, ciekawie opisane expowiska choc przydaloby sie dodac taktyki na konkretne potwory. Chodzi o hydry (czy na klate czy w biegu) oraz wiecej przejzystych screenow. pozdrawiam
O skilowaniu wyżej napisałem 80 dista w 4 dni po 23 h dziennie na 100 lev miałem 89 dista ponieważ blessy kupiłem na 74 lev i troche się popadało do tego czasu więc skill słaby , o expieniu hmm... hydry zależy czy nuda była czy sport jak nuda to birgałem sobie z 1-2 a sport stałem na ukos (best 3 ) - tą taktyką ale ogólnie 87 palkiem 4 hydry solo - waste było ale sport ;]
@Topic
Ktoś tam napisał że się chwale skilami itp ale napisałem jakie miałem ponieważ uważam że idelanym skilem jest 80 ...
pozdro
@Edit
Jak macie jakieś pytanie gdzie expić .. pisać a pomogę w miarę możliwości