Cytuj:
|
Noob z botem, i do tego pewnie acc buyer
|
Nie Pytalem dzieci Neo i Kaukazu o zdanie, masz 15 lat a dalej idiota, ktory siedzi 24h przed kompem nie ma przyjaciol i nikt go nie kocha xd
( ok skonczylem, nie lubie cenzurowac wypowiedzi

)
Cytuj:
Hm może Mino Tower na Darashii ? Z Obsidian Knife. Expa nie ma za wiele(maksymalnie kolega ze mną jako sioher wyciągnął 30k/h), ale wycinasz skórki, mając Postman Questa robisz lootbaga, schodzisz na -4 tam masz Mino Mage(Może WOCE poleci ; o). Kasy będzie z takiego czegoś dużo ; )
No albo Dlair z Sioherem(musiałby mieć dobry Mlv. Naprawdę on zmniejsza waste !). Wycinasz skórki, po upie częściej WoIe spadają. A je sprzedasz u Djina ; )
|
raczej mi to nie pasi ;D ale thx
Cytuj:
Orc Fortress ! Jak jesteś sam to wyciągniesz baaaaaaaaardzo dużo expa. Widziałem jak 115 EK wyciągnął tam 91k/h. Trudno uwierzyć prawda ?
Możesz też HellGate odwiedzić i popróbować bawić się z Beholderami.
Albo Dvorce, Lizardy : o
|
Tu sie wypowiem

Orc Fortres moze 115ek wyuciaga tam ~90k/h aleee ma duza lepsza bron i skille xD a pozatym to knight ja pallem mialem tam max 50k/h !! Dvorce zdecydowanie nie sluza dla expienia na moim lvlu ;d a lizardy mam 35k/h tez MAX ! a na dodatek pelno tych syfiastych jaszczurek zaliczasz trapy i wogole
Cytuj:
|
Orc Fortess, Nekro, Vampy - Nie obchodzi mnie co o tym myślisz <.<
|
Fajnie ze cie nie obchodzi XD vampy to jak mowilem syf ;p za malo expa zdecydowanie, nie wiem jak teraz poprawili sie sprawdzi xd ii
Necro - To jest fajny pomysl ale nie wiem gdzie wiekszy resp, bo necro to ciota, a BOHY z niego leca

i expa nie najgorzej, moze jakies podpowiedzi do Necromancerow ?? ;]