Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2008, 22:53   #93
Kellerman
Użytkownik Forum

Kellerman's Avatar

Data dołączenia: 12 04 2007
Lokacja: New York
Wpisy bloga: 1

Stan: Na Emeryturze
Imię: John Doe
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: -,.,-
Poziom mag.: 7
Kellerman ma numer GG 5857403
Domyślny

Co za idioci ,nawet taki imo spamer jak ja opuścił to forum...
wiecie co? kilka lat temu gdybym powiedział na forum ,że anni mogłoby być prostsze wszyscy by mnie wyśmieli ,Anni chyba najważniejsze przeżycie w życiu Tibijczyka ,6 demów ,mały pokoik ,brak możliwości ucieczki... każdy to lubił ,gracze cieszyli się jak padli po 4 razy na anni odrabiali lvl ,co wtedy trwało dość długo (teraz 6 godzin -.-) wtedy byli prawdziwi przyjaciele w tibi ,prawdziwe pk ,mistrzowie pvp ,expienia ,myślenia ,teraz ludzie myślą tak ,bocik plx (już nawet cipsoft się zlitował nad idiotami i zrobił hotkeye -.-) no jakby nie koor** mam zarąbiste pvp bo m wall stawia mi bot , a ja naciskam hotkeya ,i w ogóle evull smile...
Anni "o zepsuli ani bo słabiej się leczę" oglądał ktoś anni Astronisa? widziałem to na żywo tak się składa ,zresztą nie tylko ja wiele osób...wszystko zakładał sam ,ice rapiery itd ...straty ogromne ...ktoś może mi się teraz pochwalić mi z czystym sercem ,że zrobił anni bez bota ,durnych hotkeys i własnych umiejętności ... zróbcie mi przysługę ,załóżcie ograniczenia wiekowe i umysłowe w tibii zero ilotów tibia od 17 lat ,i ewentualnie jeszcze dla tych 15-16 co mają własny pogląd na świat...grał ktoś na świecie only dla premium? wiecie co? tam stawiasz monka pod depo ,i nikt ci go nie zabije ,będzie na nim trenował :> i czekał aż się uleczy ,tam większość bije nie dla zysku ,tylko dla zabawy...

Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę

JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA.
Kellerman jest offline