Temat: Serwer Refugia thread
Zobacz pojedynczy post
stary 09-04-2008, 23:13   #10145
ziarko
Użytkownik Forum

ziarko's Avatar

Data dołączenia: 16 04 2007

Imię: Demos Elma
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 107
Skille: 89/58
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rayahen Pokaż post
heheh po 1 nie znam ziomka ... po 2 pewnie ty sam trapujesz ludzi gdzies i nie jestes pewnie swiety ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Buaa Pokaż post
@waka
Gz

Ja nie nazwalbym Wake zlodziejem ; D mial moje 1kk~ i jakos do mnie wrocilo
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waka1991 Pokaż post
hehe

sprawa demosa - wiele osob moze potwierdzic ze tego dnia nie bylem nawet w port hope gdzie miesci sie domek demosa... nie ma nikt zadnych swiadkow ze owalilem go z domq, a dlaczego tak kazdemu wierzycie... nie wiedzialem nawet ze mam inva...nie ojebalem go, mialem jego full seta kiedys z softami i oddalem mialem inva do starego domq, nic nie zniknelo... wiec nie wiem dlaczego teraz mial bym go okradac...
A więc tak, zaczne od Rayahen. jestem pewien że na 100% nie znasz typka...pewnie tak samo byś powiedział jak kiedyś kupowalem od ciebie pacca i mnie ojebaleś na ~250k.
Buaa taką samą opinie miałem 6miesięcy temu jak miałem z nim domek i miał moje full eq itd...ale widzisz kiedy dobry kolega Eternal Waka wszedl do domku i zobaczyl 1kk,sov,dh,panda teddy i jeszcze inne itemki to już "dobry kolega" zmienil sie w napalonego tibijczyka ktory jest gotów wpierdolic starej krzeslem. Mozesz miec o nim opinie jaka chcesz <kiedys tez sie za nim wstawialem o glupi lot do djinna na forum tibi.com> ale moim zdaniem nie warto.
Eternal wako...kto tu mowi ze ojebales mnie w dzien? W nocy drzwi juz byly otwarte bo NIESTETY zapomnialem je zamknac. Pewnie powiecie że ktos inny mial inva...ja dobrze wiem kto mial inva NIKT INNY OPROCZ WAKI...a hak nie wchodzi w gre bo nie znam debila ktory by ojebal domek a full eq z 50cc nie...n/c

Ostatnio edytowany przez ziarko - 09-04-2008 o 23:19.
ziarko jest offline   Odpowiedz z Cytatem