Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eneris
@1929
Jeden mądry!!
btw. kto ty?
@Rekinek
Teraz to ty narzekasz, a Elaro nie ma o wiele większego lvl.
Wpadłeś już na to dlaczego Wri nie miesza się do wojny za bardzo?
@Lares
Też myślałem o was pozytywnie, ale jakoś po waszym powrocie do wolności pojebało się wam w głowach.
Na niższy poziom już nie zejdę, masz racje, zostanę na 125 bo nie zamierzam wracać na Elysie.....chyba że ekipa z seleny by się chciała przenieść to bym im powiedział że na Elysii łatwo byśmy opanowali server.
|
LOL ;d skoro tu nie grasz to na chuj sie tu udzielasz? siedz na tej selenie i graj tam i tyle ^^
Ja narzekam? ;d aha tylko mi pokaz gdzie lol nie no rzeczywiscie lvl 50 a 80 to w ogole roznicy nie ma szczegolnie z tym ze lvl 50 moze uzywac strong mana posion a lvl 80 great mana potion i z tym ze on biega o 30 lvli szybciej ;d
WRI sie nie miesza? lol Ty chyba sam niew iesz co piszesz i nie wiesz co sei tam dzieje ^^ WRI poprostu nie wchodzi w miejsca gdzie moze dostac trapa znacyz boja sei i juz pisalem wczsniej dlaczego wiec moze zacznij czytac ze zrozumieniem a jelsi nie potrafisz to chyba pora zaczac normalnie do szkoly chodzic co?
Pojebalo nam sie w glowach? :d niby dlaczego? gdy nie bylismy wolni zabijalismy wszystko co popadnie a gdy jestesmy wolni zabijamy gdy mamy powod i to jest chyba normalne nie? pojebalo sei w glowach tym ktorzy placa za swoja wolnosc i mowia ze beda expic zeby wyjebac wri z serwera a po 2 miesiacahc nawet nie calych wolnosci znowu robia wojne i znowu okupuja pz lub robia mass logi
ja w przeciwienstwie do nich moge jak narazie expic co prawda nie idzie to za dobrze ;p ale przynajmniej moge lol
Skoncz juz peirdolic z tym przejmowaniem serwa graj tam gdzie grasz i jesli nie wnikasz w Elysie to nie wnikaj wcale ani w jej forum bye ;p