Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 15:28   #105
motorolka164
Użytkownik Forum

motorolka164's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Synuss Pokaż post
W letnim update (podobno) będa zmienione bestie na PoI (i być możę bedą jakieś nowe). I nasuwa się takie małe pytanie: będzie łatwiej przed up'em czy po?? Jak myślicie?
Nie podobno tylko na pewno. Mam przeczucie ze bedzie to mialo jakis zwiazek z propozycja na tibi.com by ulatwic dostep do expienia tam (by poexpic na torturach 1h~ meczenia sie i all profesje z czego otwarte jest to 15 min w ktorym nie zdarzy sie uzupelnic zapasow). Moze tereny poza questem? Ponoc sa ale jakos nie widzialam... Tylko na to czekam xD ile mozna hff.
@edit
Co do poi to w koncu gdzies ponoc mialo byc 90% nieodkryte. Lepiej niech questu nie tykaja tylko dodadza nowe tereny poza questem.

@natorin
Ma moze film?

@KriS1460
Tez zero na moim servie... Wiecej siana leci ale clothy zadziej. Tzn wczesniej losowo 0-10 na 2h teraz 2 srednio.

@Kellerman
Ja robilam arene 3 bez bota. Musialam uciekac na demonie ktory byl juz na reda dlatego ze na eskimosie pomylil mi sie hot na utame no i waste sie zrobilo i nie wystarczylo na te 2 min wiecej. Anni bez bota ok zwinne rece ale bez hotow to gratulacje xD ja mialam problemy leczy sie, trzymac na ukos, zmieniac ssa i zabijac fe.

Ostatnio edytowany przez motorolka164 - 10-04-2008 o 21:34.
motorolka164 jest offline