Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 15:53   #3
pilarq
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Biedronka
Świat: Luminera ;/
Poziom: 63
Skille: 16/25
Poziom mag.: 55
pilarq ma numer GG cze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Synuss Pokaż post
Witajcie!

Myślę, że każdy z Was ma jakieś pomysły co można zmienić, dodać w tej grze. Wtym temacie możecie się wypowiedzieć

Oto moje pomysły:

1. Nowe tereny:
a) dla graczy z premium account: Daleki Wschód-wyspa z małym miasteczkiem w stylu starożytnych Chin/Japonii; oraz jakiś teren z gęstym lasem.
b) dla graczy z free account: powiekszyć lasy.

2. Nowe potwory:
a) na Dalekim Wschodzie:
- Samurai (700hp, 450 exp, walka w zwarciu i na dystans assasin stars'ami, loot:0-85gp, bag, 0-6 throwing stars, 0-3 assasin star, battle shield, scale armor, brass helmet, parchment, katana, naginata(rzadko), knight armor(rzadko), knight legs(rzadko), dai katana(bardzo rzadko, nowy rodzaj broni- min. lvl 65, atak 46 obrona 32, jednoręczny)
-kolejny dragon lair oczywiście ze sporą ilością smoków
-tygrysy, niedżwiedzie itp
-inni samurajowie (możecie podawać swoje pomysły )
b) w lasach:
- Ent (600 hp, 300 exp, walka w zwarciu oraz magią (ziemia), loot: 0-50gp, terra amulet(rzadko), heaven blossom (bardzo rzadko), terra rod (rzadko), wooden shield, guardian shield(rzadko)
-w nocy poacher oraz bandit zmienia się w wilkołaka (400hp, exp jak przy poacher/bandit, loot bez zmian z wyjątkiem werewolf claw(szpon wilkołaka), który by wypadał niezwykle rzadko i byłby świetną a zarazem cenną ozdobą domku.
3. Nowy outfit
Coś w rodzaju starożytnego samuraja.

Piszcie swoje pomysły, jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to dopiszę
Lol ziom, ale masz łeb masakra, ci się nudzi na chacie widze.. lool...
pilarq jest offline