Cytuj:
To fakt ale za na sekurze nikt Cie nie ubije za afkowanie, czyli znajdujesz dobre miejsce, bierzesz full zarcia, nastawiasz macro na palenie many i jedziesz na wczasy. Wracasz za kilka dni i masz taki mlvl ze poza hmm'ami nic Ci do szczescia nie potrzeba.
|
Uwielbiam 'uczciwych' graczy. Bardzo dobrze, że takich idiotów pk'uje się za afk. To właśnie cenię w treningu paladynem - nigdy nie możesz być afk, bo życie szybko ucieka i trzeba podnosić zapałki (speary). I dopiero wtedy można się pochwalić, że nie będąc afk wytrenowało się np 90 w distance fighting.
Cytuj:
Teoretycznie tak, ale w praktyce na wiekszosci polskich laczy masz takie lagi ze to sie mija z celem, poza tym paladyn kliknie raz na GSa w battle window i sobie tylko ucieka, a sorc/dru musi "celowac" za kazdym strzalem i jednoczescnie uwazac by nie wbiec w jakies krzaki.
|
Zrobiłem sobie doświadczenie. Zabiłem gs'a moim paladynem używając tylko hmm. Żadnego problemu nie miałem i nie wiem w czym ty go widzisz.
Cytuj:
Sumujac - ten update mial byc na lepsze a w moim przypadku doprowadzil do tego ze skonczylem z tibia, jak powiedzial nawigator - CIPy uposledzily magow i to jest fakt. Taki mag/dru nie ma teraz nic, ani skili, ani CAPa, ani HP ani nawet pozytku ze swych czarow. Bez MANY jest bezbronny, bo udzwge i tak nie ma by taskac ze soba kilka plecakow SD i UH. Tak czy siak pozostaka mu roty (chyba ze CIPowie i to ukroca tlumaczac ze za szybko magom na rotach exp leci). Mozna co prawda bic draggi i GSy za pomoca SD, ale kogo na to stac?? Mozna rowniez caly tydzien robic runki by je potem wystrzelac w ciagu godziny - ale czy to da nam przyjemosc gry???
|
A ja nadal mówię. Bez dobrego sorca / druta NIE MA udanego huntu. Nie zabijesz nic lepszego bez tej magicznej artylerii.