Witajcie!
Myślę, że każdy z Was ma jakieś pomysły co można zmienić, dodać w tej grze. Wtym temacie możecie się wypowiedzieć
Oto moje pomysły:
1. Nowe tereny:
a) dla graczy z premium account: Daleki Wschód-wyspa z małym miasteczkiem w stylu starożytnych Chin/Japonii; oraz jakiś teren z gęstym lasem.
b) dla graczy z free account: powiekszyć lasy.
2. Nowe potwory:
a) na Dalekim Wschodzie:
- Samurai (700hp, 450 exp, walka w zwarciu i na dystans assasin stars'ami, loot:0-85gp, bag, 0-6 throwing stars, 0-3 assasin star, battle shield, scale armor, brass helmet, parchment, katana, naginata(rzadko), knight armor(rzadko), knight legs(rzadko), dai katana(bardzo rzadko, nowy rodzaj broni- min. lvl 65, atak 46 obrona 32, jednoręczny)
-kolejny dragon lair oczywiście ze sporą ilością smoków
-tygrysy, niedżwiedzie itp
-inni samurajowie (możecie podawać swoje pomysły

)
b) w lasach:
- Ent (600 hp, 300 exp, walka w zwarciu oraz magią (ziemia), loot: 0-50gp, terra amulet(rzadko), heaven blossom (bardzo rzadko), terra rod (rzadko), wooden shield, guardian shield(rzadko)
-w nocy poacher oraz bandit zmienia się w wilkołaka (400hp, exp jak przy poacher/bandit, loot bez zmian z wyjątkiem werewolf claw(szpon wilkołaka), który by wypadał niezwykle rzadko i byłby świetną a zarazem cenną ozdobą domku.
3. Nowy outfit
Coś w rodzaju starożytnego samuraja.
Piszcie swoje pomysły, jak mi jeszcze coś przyjdzie do głowy to dopiszę