Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Placzka-Kto o nim slyszal zanim przeszedl do Manu?
|
Ja. Był uważany wtedy za jednego z najlepszych młodych zawodników na świecie. Poza tym grał na IO w Atenach.
Cytuj:
Frey-Zaden z niego gwiazdor to poprostu solidnej klasy bramkarz i z tego co mi wiadomo gdy przychodzil do Fiorentiny byl jeszcze mniej rozpoznawany
|
You made my day. Nie popełniłem błędu. Chodziło o mi o Alexandra Frei'a, szwajcarskiego napastnika, który objawił się światu na MŚ 2006, po których przeszedł do Borussi. Widać, jakim jesteś ignorantem, bo widocznie znasz tylko piłkarzy, których opisują w "Bravo Sport"
Cytuj:
Petric,Sestak, Ibra, Zickler,-Kolejne gwiazdy swiatowego formatu
|
Petric- Jeden z najlepszych strzelców Bundesligi, czołowa postać reprezentacji Chorwacji
Sestak- najwszechstronniejszy zawodnik Bundesligi
Ibra- Toż to naprawdę kpina nie doceniać Ibrahimovica. Widocznie w Bravo musieli o nim mniej pisać ostatnio
Zickler- Jedna z największych gwiazd niemieckiej piłki przełomu wieków i najlepszy strzelec ligi austriackiej. No ale co możesz o nim wiedzieć, skoro o piłce słyszysz od swoich kolegów, którzy myślą, że Frei to bramkarz
Cytuj:
I na koncu rodzynek
Tevez-AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAH!!!!!!!! YOU MADE MY DAY xDDDDD
|
No pewnie, Eduardo lepszy jest. Prawdziwa maszyna do strzelania goli
Ogólnie ujmując, jeśli o jakimś piłkarzu nie słyszałeś, to nie znaczy, że nie jest dobry. I zamiast pisać cytaty z "Nagłej Śmierci" poczytałbyś więcej o piłce i piłkarzach.