Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 23:00   #44
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar Pokaż post
Ja po swoim psie nie sprzątam, mam to w dupie. Ale skoro u Was srają na boisku, to nieźle tam macie, Ashlon. Jak się patrzy pod nogi to się nie wdepnie.
No niezle mamy, bo po prostu nasze spoleczenstwo jest chamskie i maksymalnie niewychowane. Jakis czas temu nie bylo koszy na psie odchody - ostatecznie moglem przyjac tlumaczenie, ze nie ma gdzie tego sprzatac. Postawili kosze - tlumaczene "ale nie ma torebek!". Pojawily sie torebki - "kosze sa za daleko". Od tego czasu rozumiem ludzi, ktorzy uwazaja Polske za dzicz. Przykladowo w Anglii placi sie za torebki i jakos praktycznie kazdy tam sprzata. Co do patrzenia pod nogi - ciekawie grasz w pilke nozna na boisku, skoro obserwujesz napastnikow, czlonkow wlasnej druzyny i to, co za chwile znajdzie sie pod twoimi nogami. Naucz mnie tej sztuki ~~

Cytuj:
W takim razie nie dorósł też mój ojciec, moja ciocia i moja macocha. Rotfl.
Wyrazy wspolczucia.

Nie jestem z natury czlowiekiem zlosliwym, ale denerwuja mnie ludzie, ktorzy mysla tylko o wlasnej dupie - wiec z tej mojej niechrzescijanskiej zlosliwosci zycze ci, zeby kiedys sfrustrowany sasiad nasral ci na wycieraczke. Albo robil tak systematycznie co jakis czas ~~

Jedynie martwi mnie to, ze przepisy dotyczace zbierania psich gowien sa przepisami martwymi, a straznik miejski predzej da mandat matce, ktorej dziecko biega po trawniku, niz zasranemu (chyba tak moge nazwac tych, ktorzy nie sprzataja po swoich psach) wlascicielowi pieska. No i jeszcze to oburzenie, ze "jak pan smie zwracac uwage, ze moj pies robi kupe na trawniku!".