Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 23:03   #6465
freeman_xtr
Użytkownik Forum

freeman_xtr's Avatar

Data dołączenia: 05 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Honera
Poziom: 106
Skille: nvm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Yuzek Pokaż post
NO dzieki bede pamietac. Bo ja juz chcem se kupic slownik ortograficzny a tu mi wyskakuje dragon i qwa go ubic musialem i zapomnialem o slownik.u.

aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak mleko kradles, ej Ksiakuś nie podpierdolilbys mi jakiego elementarza?

@up Pierdolisz jak mIlerr czy balcerowicz. A poza tym nikomu w dupe nie wchodze, bo bym chyba czul jakies dziwne zapachy nie?

Dobra lepiej nie bede nic pisac bo dostane w pape :< Wyskoczy mi jakis Cezar Jajo i mnie trapnie:<
Nom ide teraz w kąt płakać bo mnie wyzwałeś ;[

A teraz brutalna prawda zawołaj mame żeby cie wspierała ... wiesz pogłębiasz się w swojej patologi i rób to dalej jest przynajmniej z kogo się śmiać (i z czego )

zdenerwowałeś mnie debilnym postem dlatego mówie że :

Jesteś zwykłym dzieckiem NEo co spędza przy tibi i na tym forum podejrzewam ok. 3/4 wolnego czasu i nie robisz tutaj niczego prócz bezsensownego pierdolenia ... szczerze to ty nawet nie pierdolisz tylko coś bełkoczesz dzieciaku ... jak masz 12 lat to na prawdę chyba max <tak obstawiam>

Co do tego blokowania :
a) Ja sie tym nie zajmuje
b) no no prędzej ja ciebie niz ty mnie idioto ... ;/

Zakończ to śmieszne i żałosne przedstawienie w twoim wykonaniu
afff zdenerwowałeś mnie ... ide oglądać mecz a nie sie zajmuje takim ciulem jak ty ... narqqq

n/c do twoich odp bo "wasste timie" o ile wiesz co to znaczy ;]