Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 23:10   #3479
Thomisson
Użytkownik Forum

Thomisson's Avatar

Data dołączenia: 17 02 2005
Lokacja: Old Trafford

Thomisson ma numer GG 7120620
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego Pokaż post
Zickler-powiedziles ze wymieniasz te swieze gwiazdy dlatego nie skojarzylem ze chodzi ci o tego Zicklera (swoja droga to jezeli dla ciebie on byl gwiazda gdy przechodzil do bayernu no to ja mowie ze gwiazda jest Bogdan Wąchala z 4 ligi podworkowej i dziwi mnie to ze jeszcze nie zostal zauwazony -.^)
W momencie, w którym przechodził do Red Bull Salzburg z Bayernu był gwiazdą.

Cytuj:
"Ibra"-i tutaj niestety moj maly mozg tez nie pozwolil mi sie domyslec ze chodzi o Zlatana ;/ musze zaczac czytac jakies nedzne magazyny pilkarskie tam pewnie uzywaja takich skrotow (swoja droga cos ty sie czepil tego Bravo jakis kompleks?)
Skrótu "Ibra" poza tymi gazetami stosują fani, komentatorzy na całym świecie oraz jego koledzy z drużyny.

Cytuj:
Tevez><Eduardo-Teraz ty sobie ignorancie cofnij o pare stron w stecz i napisz mi gdzie ja napisalem ze Eduardo jest lepszy od Teveza
Porównałem go do da Silvy, bo jesteś fanem Arsenalu, ale wyśmiałeś mój wybór Teveza. Nie rozumiem tego, bo Tevez gra w tym sezonie bardzo dobrze

Cytuj:
Rooney,Krycha-to juz ostatni raz kiedy wam tlumacze ze tu chodzi o GOTOWE GWIAZDY a nie mlodych i zdolnych
CR7 w momencie przejścia do MU był największa gwiazdą ligi portugalskiej. Wiadomo, ze nie był pierwszoplanową postacią światowego futbolu, ale był kimś więcej niż "solidnym piłkarzem", czy "młodym zdolnym".
Thomisson jest offline   Odpowiedz z Cytatem