Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego
Zickler-powiedziles ze wymieniasz te swieze gwiazdy dlatego nie skojarzylem ze chodzi ci o tego Zicklera (swoja droga to jezeli dla ciebie on byl gwiazda gdy przechodzil do bayernu no to ja mowie ze gwiazda jest Bogdan Wąchala z 4 ligi podworkowej i dziwi mnie to ze jeszcze nie zostal zauwazony -.^)
|
W momencie, w którym przechodził do Red Bull Salzburg z Bayernu był gwiazdą.
Cytuj:
"Ibra"-i tutaj niestety moj maly mozg tez nie pozwolil mi sie domyslec ze chodzi o Zlatana ;/ musze zaczac czytac jakies nedzne magazyny pilkarskie tam pewnie uzywaja takich skrotow (swoja droga cos ty sie czepil tego Bravo jakis kompleks?)
|
Skrótu "Ibra" poza tymi gazetami stosują fani, komentatorzy na całym świecie oraz jego koledzy z drużyny.
Cytuj:
Tevez><Eduardo-Teraz ty sobie ignorancie cofnij o pare stron w stecz i napisz mi gdzie ja napisalem ze Eduardo jest lepszy od Teveza
|
Porównałem go do da Silvy, bo jesteś fanem Arsenalu, ale wyśmiałeś mój wybór Teveza. Nie rozumiem tego, bo Tevez gra w tym sezonie bardzo dobrze
Cytuj:
Rooney,Krycha-to juz ostatni raz kiedy wam tlumacze ze tu chodzi o GOTOWE GWIAZDY a nie mlodych i zdolnych
|
CR7 w momencie przejścia do MU był największa gwiazdą ligi portugalskiej. Wiadomo, ze nie był pierwszoplanową postacią światowego futbolu, ale był kimś więcej niż "solidnym piłkarzem", czy "młodym zdolnym".