Zobacz pojedynczy post
stary 10-04-2008, 23:20   #48
Gimlos
eX Moderator

Gimlos's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw

Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 89
Gimlos ma numer GG 5382831
Domyślny

Tak, jestem patriota. Tak, uwazam, ze Wojewodzki ( czy tez, jak wolicie - jego gosc ) przekroczyl pewne granice prowokacji - jakikolwiek bylby jej cel. Niewazne, czy zostalo to wyrwane z kontekstu - dla mnie jest to brak szacunku dla wartosci, ktore sa dla mnie wazne. Przede wszystkim - wartosci, chronionych przez polskie prawo. I mam nadzieje, ze ktos zostanie za to pociagniety do odpowiedzialnosci.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
nie można wszystkiego śmiertelnie poważnie traktować!
Symbole narodowe nie tylko można, ale wrecz powinno sie smiertelnie powaznie traktowac. Zeby nie bylo ze to tylko moje zdanie - powtorze sie, ze tak stanowi rowniez polskie prawo.
Cytuj:
Jezus tez umarl za ciebie na krzyzu a ty ciagle grzeszysz i nawet sie nie zastanowisz nad tym - a zycie wieczne jest wazniejsze od doczesnego.
Co ma do tego wszystkiego religia? Bo o tym czy Jezus umarl za mnie, i czy istnieje zycie wieczne, moglbym dlugo dyskutowac. Zapraszam wiec do odpowiedniego tematu w OWioN.
Cytuj:
gdybym tam byl wsadzilbym ta flage w gowno i wytarl w godlo, bo to co sie teraz dzieje w polskiej polityce to smiech na sali ..
Dlaczego identyfikujesz polityke z symbolem narodowym?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Dwa, że nie mam pojęcia, co może oznaczać potworek "nieraz całkiem gorzej kończyli".
Radze zatem doksztalcic sie nieco z historii. Szczegolnie na temat tortur, jakies stosowali wobec Polaków Niemcy i Rosjanie ( czy, jak wolisz, obywatele ZSRR ) podczas II wojny światowej. Uwierz mi, niektóre z nich były gorsze od śmierci.

Ostatnio edytowany przez Gimlos - 10-04-2008 o 23:53.
Gimlos jest offline   Odpowiedz z Cytatem