Cięta riposta:
TWOJA STARA XD
Xaiq, doświadczony ogarnął siebie, i swoje życie i nie głupio pisze
Pan Yuzek od czasu do czasu zgodzę sie z jego pojazdem na noobach które nie wiedzą do czego służy forum, poza tym faktycznie zachowuje sie jak pewna osoba która znam dość dobrze.. W realu pewnie potrafi obakać sprawe i siebie jak potrzeba a z natury po prostu ma wszystko w d, a jego życie polega na wkurzaniu innych. (Ta kjest w przypadku ziomka którego znam)
Co widzimy na forum? Prosty popis się przed resztą, wstawianie jakis linkow do piosenek z youtube, jakiś offtopowych tekstów, czy czego tam jeszcze, jak kto chce może zawsze otworzyć wszystkie posty
Pan Yuzek'a i zobaczyć co tak naprawde napisał ciekawego~
Nie ma sensu prowadzić dłuzej jakis sprzeczek o byle gie, jeżeli chodzi o screen kolesia na barbach, hacker, na bocie, z vistą i zajebista karta graficzną, podjarałem sie widząc takie pixele.
Aczkolwiek, podoba mi sie to że jeżeli ktoś używa bota to przynajmniej sie z tym nie kryje i nie oszukuje samego siebie..
Ja jestem pewny iż nie długo co drugi knight bedzie go miał bo stwierdzi że jebane expy są nudne.. Ja wybrałem to co lubie w tej grze, sami wiecie co.
feelrespectwhitenigga.
//////////////////////jakby komuś się nie chciało, zacytuje kilka postów Yuzka z ostatniej jego strony:
QUOOOOOTEE:
Cytuj:
Dziecko NEO? Jeśli chodzi o dostawce, to prawde mam neostrade.
|
Cytuj:
Spróbuj sie przenieść do innego kartonu.
Tak apropo, wczoraj ładne pudełko wyrzucałem, nie przydały by Ci sie nowe drzwiczki do hałsa?
|
Cytuj:
aaAaaAaaaA wczoraj widzialem Cie w biedronce jak...
|
Cytuj:
taaaa chcem byc fajny, ale mi chyba niewcyhodzi 
<blazen>
|
Cytuj:
Edit. Nie mam co sie wysilac i tak nie bede tak fajny jak Ksiaczeq
|
Cytuj:
Blokujesz bottera a on pada ja pierdole takie trudne?
|
@Podchodze do Eo rzucam w niego parcelami a on czuje sie bloknięty i sie loguje, ja daje screena i mowie ze mam besta.
Cytuj:
Piszesz duzymi literami "OBRAZEK" i glosno krzyczysz(jak najglosniej) w mikrofon nazwe obrazka!
|
@Wątpię w inteligencje człowieka ;o
Cytuj:
To jest fejk nie wierzcie mu bo to fejk on klamie ononon klamieieieieiee!!!11111111
|
|
Cytuj:
Za duzo grales w Silkroada, i za duzo naogladales sie Wladcow Pierscieni.
|
Cytuj:
Fajniutkie fotki. Mam nadzieje ze temat sie rozwinie
|
Koniec ide sie uczyć, siema.
@edit na koniec:
Dlaczego od kiedy wbiłem na forum nadal jestes online? co to chat ze czegasz i refreshujesz strone?
Użytkowników czytających ten temat: 9 (zarejestrowanych: 4, gości: 5)
Sir_Piapi, Roz'qrw,
Pan Yuzek