Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 06:15   #771
lolekkkk18
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Chill outuj nabzorze,kazdy w tibii ma satysfakcje z czego innego,tak sie sklada ze ormowcy i zomowcy z pkowania,jezeli masz zamair plakac idz na harmonie i graj sobie z mdw,a nie piszesz cry posty jako anonimek,bo tylko tak mozesz wyzalic swoje smutki,bo wiesz ze jezeli bys sie ujawnil to bys wiecej downgradow zaliczyl niz advencow. Juz jest tu taki jeden ale sie do niego przyzwyczailem.A z tym pozdro dla nienoobow mnie rozwaliles XD.Jezeli padasz od "nooba" to kim jestes?

synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.
lolekkkk18 jest offline