Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 07:19   #773
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 Pokaż post
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.
Wow robiles tyle pa i tly hantow zalatwiales,to jak sie domyslam nalezysz do grupy plebsu tibijskiego ktorego okreslam jako "rl of ktostam" albo poprostu kogos asslickowales by sie potem wozic. Jezeli dzialalnosc pk tak ci przeszkadza a padles ostatnio na 12 lvlu to po co to piszesz?Myslisz ze kogos wzruszasz tym czego tu nie robiles? Szczerze watpie.A tym ze boisz sie przedstawic i wyrazic swoje zdanie jako "ty" utwierdza mnie w fakcie ze jestes nikim(przynajmniej w tibii).

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441
Faytah jest offline