Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 07:37   #774
Bartas15
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: kujawy :P

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 Pokaż post
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.

Jakby to były nooby to ludzie typu dran i wiele innych 100+ nie zaliczyłoby składki wiec milcz człowieku.Nie wszyscy musza tak jak ty expic i nabijac lvl ,żeby byc super.Ja naprzykład czerpie satysfakcje jak
zabijemy jakiegos 130 lvla.A pozatym Arcania to nie świat by rozpoczynac gre chcąc nabic jakiś lvl(właśnie przez pa,zajęte respy itd.).Jeszcze niedawno mając jakiegoś dobrego "frienda" z DPFT wbicie 100 lvla to nie był problem.Jesli jestes taki "hanted" i "pa" i tym bardziej
jesteś w wojnie to podaj swój nick ,a nie ukrywasz się jak jakaś popierdoła.Jak chcesz się umówic z laską to piszesz smsa ,że powiesz jej kim jesteś jak zgodzi się z tobą chodzic?
Pozdro lamusie
a ja z dumą na nią patrzę więc wytrzyj łzy - to ważne

Hail Ultimation
Bartas15 jest offline