Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 11:00   #781
Medivh Shady
Użytkownik Forum

Medivh Shady's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 Pokaż post
synek.. nie wiesz co mówisz i z kim mówisz.. zrobilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli.. a niepokazuje swojego name poniewaz niechce zeby mnie wlasnie taka banda noobów napadla ( bo szanuje swój czas i prace ) dla twojej wiadomosci ostatnio padlem na 60~~ lvlu od monstera a ostatni raz od czlowieka na 12 lvlu a mam ponad 110 lvl.. wiec zastanów sie co mówisz zreszta jestes ostatnią osobą która moze mi dogadac wiec lepiej zamilcz...

ps. nie placze bo nie mam nad czym
ps2 pisze jako anonim poniewaz jak czytam co takie kurwa lamusy wypisują to poprostu niemoge.. ch** wiedzą tak jak ty a pierdolą zobaczymy moze po wojnie poznasz moj nick.. jak bede gral jeszcze w tibie..

pzdr.
Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu
Cytuj:
moim zdaniem to pkowanie na noobach jest tak chujowe ze bardziej byc niemoze, marnujecie czyjas prace zabijajac ludzi w jakims perfidnym trapie bez mozliwosci obrony..
a teraz nagle
Cytuj:
robilem wiecej pa i zalatwilem wiecej hantów niz ty wbiles lvli..
wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

Cytuj:
Lav-Pall wyluzuj chłopie

Apr 11 2008, 09:09:03 CEST Killed at Level 104 by Voronix
Apr 11 2008, 08:30:20 CEST Killed at Level 105 by Voronix
koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

WoW
Realm: Auchindoun
Name: Punish
http://eu.wowarmory.com/character-sh...ndoun&n=Punish
Medivh Shady jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.