Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 15:40   #788
lolekkkk18
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 03 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady Pokaż post
Czepiales sie zomowcow i ormowcow o pkowanie i niszczenie i marnowanie czyjegos czasu a teraz nagle wiec zastanow sie co ty koles pierdolisz. A jesli jestes taki kozak pro pa na arcani to nie chowaj sie tylko ujawnij prawdziwy name no chyba ze jestes jedna wielka cipka bojaca sie zalapac hunta od ktorejs ze stron

koles mial haka wiec padl przez hakera ale widac ze was satysfakcjonuja cyferki przy fragach wiec sobie dopiszcie

olol ale cioty dostaliscie tak wiec post @ idioci którzy mnie pojechali
powiem tak zawsze byl jakis powód do tego ze kogos chcialem zajebac nie są to takie powody ze dzisiaj jest pt i dzisiaj kogos sobie zapierdole jak ma to miejsce w przypadku noob guildów i pk teamów wiec daruj sobie porównywanie mnie do tych idiotów
sprawa druga nie traktuje tibii jako pracy lecz jak cos grasz skilujesz expisz to jest to jakis wysilek@praca wlozona w postac.. wiec niemylcie pojec.. plax?
sprawa 3 moze i jestem nikim w tibii ze wzgledu na lvl i na to ze nie robilem nic zeby zwiekszyc swojego respa.. nie botowalem nie lizalem nikomu dupy niGDYnie placilem za pro.. i powiem tyle to ze niepadalem od ludzi to niema na celu nikogo wzruszyc tylko nasunąc pewne wnioski mianowicie : nie padam bo nie podaje nicków na takich forach jak to i zazwyczaj wogole sie na nich nie udzielam..(ostatnio sie zlamalem wlasnie po wypowiadziach co niektórych... )

moje posty niemaja wzbudzic w kims respa do mojej osoby bo po chuj mi resp np twoj mr fayter.. czy dzieci które 100 lvl znają tylko z filmów? albo maja 10 lat i wujka w cip~? taki respekt to wrecz obraza do mojej osoby..

tak wiec na sam koniec goncie sie frajerzy wy którzy macie wieeeelkie ego ! miejcie radoche z waszych wypasionych lvli i super noob teamów do pkowania tylko zobaczymy jak szala sie odwróci i to wy bedziecie ofiarami noobów bez mozliwosci obrony..

teraz mozecie mi pojechac moze to przeczytam moze nie ale napewno niebede na to odpisywal i zaprzątal sobie tym glowy

pozdro gl hf
lolekkkk18 jest offline