Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 16:53   #796
Faytah
Użytkownik Forum

Faytah's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2008
Lokacja: Kalisz

Imię: Pan Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: GoB~!~
Faytah ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lolekkkk18 Pokaż post
ehh.. powiem ci tyle szkoda klawy na rozmowe z toba. Skoro uwazasz moje posty za spinanie sie to twoja stara wolajac ciebie na obiad spina sie 30x mocniej.. Wyrazam swoją opinie na temat bezmyslnego pkowania a tobie cos niepasuje. Jezeli uwazasz ze moje iq to 18 to i tak wiele ci do mnie brakuje. A twoj respekt jak juz wyzej pisalem to dla mnie obraza. Chcialbym zobaczyc twoja mine jak cie nuby utluką na expie, wiem ze racji mi nie przyznasz bo jestes delikatnie mówiac uparty ale to nic ;]
Oh wjazd na stara,pierwszy przejaw frajerstwa,szkoda ze tak mozesz powiedziec tylko na forum hehe.Prawda jest taka ze flame'ujac mnie jako anonim probojesz sobie cos udowodnic,to ze mozesz kogos pojechac bez konsekwencji,mam nadzieje ze wycigasz z tego satysfakcje wieksza niz strach,ktory odczuwasz przed ujawnieniem sie.Dla mnie obraza jest to iz twierdzisz ze masz wiekszy zasob wiedzy odemnie.Ciekawe w jakim zakresie hmm?Sam sobie przeczysz postami np. tam gdzie cytowal medivh.A co do "p'dolenia" z poprzedniego postu,to tak dlugo jak bedziesz anonimem,tak dlugo wszystkich bedzie "p'dolila" opinia Pana Noname'a. Over and out.

Lipka Felix
Ukryty tekst:

temat roku
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=212441

Ostatnio edytowany przez Faytah - 11-04-2008 o 16:55.
Faytah jest offline