Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 18:17   #37
Duke Dran
Użytkownik Forum

Duke Dran's Avatar

Data dołączenia: 23 08 2005

Duke Dran ma numer GG 13923094
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard Pokaż post
@duke dran
Troche skrzywdziles cyme, bo repliki tzn II klasy robi bardzo przyzwoite i jak napisalem cm.028 wypada lepiej niz ak-47 tm
oraz o tym co napisales o ak-47tm
to nieprawda, że ma drewna w stocku, bo to abs drewno podobny[zreszta gorszy niz te w cymie cm.028 nie wliczajac zebatek ktore ROWNIEZ sa gorsze niz w cymie], osiag nie sa bardzo dobre tylko dobre, oraz bron na pewno nie posiada orginalnych oznaczen gdyz, ponizej pokrywy zamka powinien byc numer seryjny, ktorego owy ak nie ma, i korpus czy tez body jest wykonane z abs[~tworzywa], więc popraw a nie wciskaj ciemnote wklejana z neta
A skoro juz sie przyczepiam to nie pisze sie, tak jak ty napisales [svd dragunov, czy tez kalashnikov] bo w rosyjskim nie ma 'v' dlatego swd dragunow czy kalasznikow jest poprawna forma, jezeli czytasz[mysle ze tak skoro wymieniles] forum wmasg to dobrze o tym wiesz. i nie powinno byc ci przykro razy jeden czy tez razy dwa tylko powinienenes sprawdzic czy piszesz bzdury czy tez nie. ; o
No racja. To miało być tylko takie ogólne porównanie pomiędzy tanim sprzętem, a drogim (niepotrzebnie wstawiłem tam te marki bo tak naprawdę to nie sprawdziłem tej repliki od TM, a jeśli chodzi o Cymę to też przyznam Ci rację. Ich repliki są dobre). Starałem się odzwierciedlić to jak najlepiej. Poprawię to jak tylko będę miał czas. Błędy literowe też : ).
Pozdro

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc Pokaż post
kiedyś sie strzelało pistolecikami za 12zł

fajny temacik ładnie opisane
Szczerze? Mogłem to lepiej zrobić : P.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Davido16 Pokaż post
Nie, nie miałem. A co to? Wymóg krajowy? Może bym takie coś kupił, ale samemu na osiedlu bawić się jest lipnie ;s
Zawsze można sobie postrzelać do puszek : P.

Cytuj:
Zalezy jaka odleglosc, moc broni , predkosc wiatru. Przewaznie to boli przez 15minut. Najbardziej boli jak sie dostatnie na twarzy jezeli nie masz kominiarki itd, potem na palcach, a reszta to tylko szczypie
Mam blizny na palcach, bo nie nosilem rekawiczek.
Ja do tej pory mam kilka na szyi i na prawej dłoni : |.

Cytuj:
chcesz byc snajperem w asg to dobra replika snajperki [powaznej] kosztuje kolo 1,5k - 2k zlotych
Dokładnie. Tak jak napisałem na pierwszej stronie. Ze średnimi kampami to możemy zostać conajwyżej strzelcami lub ... zapomniałem tej innej nazwy ale to było coś w stylu pra/para snajper, jeśli ktoś wie to proszę mnie poprawić.

Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 11-04-2008 o 18:28.
Duke Dran jest offline   Odpowiedz z Cytatem