Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duke Dran
No racja. To miało być tylko takie ogólne porównanie pomiędzy tanim sprzętem, a drogim (niepotrzebnie wstawiłem tam te marki bo tak naprawdę to nie sprawdziłem tej repliki od TM, a jeśli chodzi o Cymę to też przyznam Ci rację. Ich repliki są dobre). Starałem się odzwierciedlić to jak najlepiej. Poprawię to jak tylko będę miał czas. Błędy literowe też : ).
Pozdro
Szczerze? Mogłem to lepiej zrobić : P.
|
Nie spodziewałem się takiej reakcji, wielki plus dla Ciebie

Wystarczy tam gdzie masz ak-47 cyma wpisac Cyma cm.022 i wtedy opis bedzie sie zgadzał a tam gdzie masz ak-47 tokio marui wpisz ak-47 inokatsu
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior
No jaka zabawa byla na podworku z chinskim pistoletem za kulki. To co dopiero musi byc z replika za 500zl, 2 druzynami po 5+ osob ubranymi na wojskowo w lesie? ^^
A ja mam pytanko co do zasad:
1. Jak wygladaja walki?
2. Co jesli ktos sie nie przyzna, ze zostal trafiony?
3. A to trzeba pytac lesniczego o pozwolenie? :>
|
To działa tak: jeżeli jest las, i jest leśniczówka, to trzeba się spytać o pozwolenie, bo niszczysz przyrode[kulki, bedziesz sie czolgal po kwiatkach ; d] Posiadajac ubior wojskowy oraz replike ktora jak napisal duke z daleka wyglada jak prawdziwa, wzbudzasz niepokoj u owego lesnika ktory moze zadzwonic na policje a mandaciki sie posypia. Tak samo jest z mundurami w Polsce, dosc ciezko sie polapac w prawie dotyczacym munduru polskiego, ale wiekszosc poprostu przeszywa kieszen , odpruwa pagony, chociaz sam za ta metode nie recze, dla ciekawoski dodam ze za chodzenie w polskim mundurze mozesz od zandarmerii dostac upomnienie slowne badz mandat do 1000zl, oraz replika musi byc koniecznie w pokrowcu, - taka podstawa
2Walki - hmm, scenariusze, ktorych w internecie jest mnostwo, w ogole pelne pole do popisu, moze to byc zwykly dedmecz, kapturdeflag, polowanie na jedna osobe, opcji jest mnostwo, ogranicza Cię tylko wyobraźnia, pieniądze, liczba ludzi
3. tzw terminatora mówimi nie! Plusem jest to, że lot kulki [białej, żółtej] widzi osoba strzelajaca i w miare ladnie widac czy ktos dostal oraz charakterystyczny dzwiek kulki uderajacej o mundur czy tez kamizelke,replike.