Zobacz pojedynczy post
stary 11-04-2008, 22:07   #808
Mhm
Użytkownik Forum

Mhm's Avatar

Data dołączenia: 08 05 2007

Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah Pokaż post
Ta,plakalem i wieszalem sie na sznurowadlach i co jeszcze moze hmm?
Zreszta to byly inne czasy i bohy mialy wieksza wartosc niz 3h jechania na waypointach.

To co bylo to bylo,a teraz kto boi sie podac chociazby swoj main hmm ja? Czy moze lolki i inni top flame'rzy w tym ty,ktorzy wrzucaja na innych tylko dlatego ze sa anonimowi i moga uniknac konsekwencji swoich slow?

A to genialne zdanie udowadnia mi ze jedna osoba jaka tu powinna zamknac ryj jestes Ty,jestes ostatnia osoba do ktorej slow bym sie zastosowal,zachowuje sie jak sie zachowuje.Zawsze staralem sie zwalczac glupie posty na forum i frajerskie zachowania w grze o i tym pare osob sie juz przekonalo i pare jeszcze to ma przed soba.Ale zawsze wiedzialem co mowie i potrafilem sie liczyc z tego konsekwencjami,wole powiedziec/napisac cos jako ja,niz jako anonim. Jezeli nie mozna podpisac sie pod wlasnymi slowami to dla mnie tylko oznaka tchorzostwa i zbytniego przywiazania do smiesznej gry.To tak jak posiadanie wlasnego zdania i lek do wyrazenia go.Generalizujac i konaczac temat o mnie,kiedy gralem druidem byl 2006 rok,wiec troche czasu temu,przez ten okres napewno troche sie zmienilem,przyszlosc mnie rozliczy czy na dobre czy na zle.To byla moja ostatnia odpowiedz na flame kogokolwiek w tym temacie,od teraz wszystkie takie posty bede ignorowal,a zazalenia mozecie pisac w prywatnych wiadomosciach.
hehe widze ze forumowy plebs przerzucil sie na mnie z notopa,w sumie juz wiem czemu zawsze tak sie smial z totalnych noobow,idiotow i frajerstwa

co prawda w oczy kole nonie? teraz taki wazny jestes? spolecznik? zastanów sie co mówisz ja nie gram od czasu sd combo na noobach takich jak ty.. moze sie zmieniles ale nie na tyle aby teraz lansowac sie na niewiadomo kogo.. wiec dzieki wielkie za to ze wkoncu przestaniesz pierdolic smuty.. i gadac z takimi lamerami jak ja.. ;] temat i forum na tym napewno zyska.
pozatym kto cie osądzi? skoro jak mówisz jest to glupia gierka? myslisz ze dostaniesz jakis zajebany order odrodzenia polski do chuja pana? co do twojego wlasnego zdania to co to kurwa za zdanie? jak ktos wyrazi swoje zdanie inne od twojego to robisz jakies awantury bo wkoncu jestes niewiadomo kim...

ehh ssij orzeszka dzieciaku..

pzdr
Mhm jest offline