17-12-2004, 18:15
|
|
Guest
|
:)
Jak ktoś chce mieć SD,HMM,UH za free niech wejdzie na tą stronkę
http://CIACH/tibias.html
a co do tego że nie umiem postow edytować mówie tak:
PO CO??? Po łajno, choćby dla tego że możesz stąd wylecieć szybciej niż ci sie wydaje. Oczywiście ty uwielbiasz SPAM, zwłaszcza jak ci na pocztę przychodzi..
Teraz coś do ludu: Jeszcze raz zobacze w tym temacie wiadomość typu "ej czemu tibia nie daizła?" "a ja wam mofie ze CIPŚoft poiwinien źlobić ćoifke serweróf" i tym podobne, to pożegnacie się z forum na okrągłe 10 dni. Naprawde, ZROZUMCIEŻ że NIE jesteśmy ****mi, a utyskiwanie że meeee, a beeeee NIC TU NIE DA
KaPeWu?
Jeszcze jeden edit
Powywalałem posty, i nagle temat skurczyl sie o dwie trzecie. Za chwilę go otworzę, a jutro, jak już wszyscy sobie pospamują, to zamknę, i zacznę metodycznie niszczyć wszystko co jest wtórne, nie na temat, itd. Ofcoz posypią się bany, ale oczywiście co wam tam, ważne że sie wyżyjecie, prawda? Co do długości banów to będę musiał się zastanowić, ale po TYLU ostrzeżeniach, prośbach itd. wątpie żeby było krócej niż 10 dni.
Myślcie, to nie boli. Naprawdę.
Okej, jako że naprawde nie mam co robić, to przyszedłem po parudziesięciu minutkach. Panowie któryc zacytowałem poniżej pożegnali się z forum na 10 dni.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pidi
kurcze wracam z dworu che se zagrac atu kurna error a jeszcze 3 godz temu normalnie grałem gram na azurce jak by co 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Gutek
EEEE...ludzie czy znowu sa problemy czy ja mam chalucynacje!!??
Wiecie co wkurza mnie to!  niech to naprawia raz,dluga a porzadnie!!!  a nie na 10min naprawia i znow sie spiprzy server 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez shakal
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Misiekmen
****a napisali ze juz jest wporzadku no no to sa geniusze z tych Cip-ow
|
Ostatnio edytowany przez $corcerer - 17-12-2004 o 19:28.
Powód: Żebyś wiedział za co wyleciałeś. Musiałem też skierować pare słów do ludu.
|
|
|