Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2008, 12:52   #81
Bambuko
Użytkownik Forum

Bambuko's Avatar

Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek_690 Pokaż post
witam podzielam opinie Gelt egzaminy typu :Egzamin gimnazjalny i matura maja ocenic twoja zdolnosc do logicznego myslenia, oczywiscie mosisz miec podstawowa wiedze i znak kilka wzorow itp ale bez sensu jest kucie nonstop wystarczy podjesc do tego spokojnie .Ja osobiscie nie ucze sie
(i tak naprawde nigdy tak na powaznie sie nie uczylem,denerwowalo mnie siedziec i patrzyc sie [czytac] w nudna ksiazke), troche uwazalem na na lekcjach, i jakos mi to dobrze wyszlo zdalem egz gimnazjalny na 79 pkt dostalem sie do licem o profilu jakim chcialem a maturke zdalam na srednio 65-75% na studia tez wybrane sie dostalem.
Moja rada nie wkuwac caly czas tylko przypomiec sobie najwazniejsze rzeczy jakies wzory itp
pozdro i powodzenia 3mam kciuki za was;p
gimnazjalny - tak, ale do matury trzeba się uczyć. może z geografii wykombinujesz coś "myśleniem". wiedza jest potrzebna i nieraz spora.

Cloudres - no nie wiem nie wiem kumple moi, którzy nie zdawali 1 klasy w liceach wyraźnie odstawali ALBO zupełnie olewali szkołę, nie zależało im na tym, nierzadko chodziło o nieobecności, a nie wyniki, a jeśli ktoś już nie zdał, bo był słaby, to po prostu był słaby, nie to, że się nie uczył, bo może i to robił. zastanów się, czy te 3 osoby odpadły, bo się nie uczyły czy powody były inne.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.