Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2004, 19:18   #1
Viraina
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: ze Sremu

Oczko hmmm...Name Lock ?

Mam pewien problem... Chcialbym dostać namelocka... powody:

1. Moj nick to Wymiot-barbarzynca mysle ze jest to wystarczajacy powod to zmiany nicku... Mozna by powiedziec ze jest nieodpowiedni albo co... cóz, znam kumpla na którego ktoś doniósł ze ma nick "Przeterminowany jogurt" i kumpel dostal name-locka...

2. Drugi powod jest bardziej osobisty... i napewno nei mozna go podawac do Game Mastera. Otoz znajdujesie sie na czarnej liscie najlepszej gildii na Trimerze - czyli Foul Souls. Sam nie wiem jaki jest powod tego - chyba ktos cos doniosl. W sumie to nie musze sie bac ze mnie zabija, bo zabijaja tylko osoby jak je spotkaja ze skulle. - Ja skulla nie mialem od ponad miesiaca xD.
Name lock byl by mi potrzebny bo nie byl bym na tej "czarnej liscie". Odrazu po zmianiu nicku zalozyl bym postac o nicku Wymiot-barbarzynca na jakims innym serverze niz Trimera i dal bym jakis koment... A tak to jestem udupiony... Prosze Was - Pomozcie mi ! Jesli mozecie to doniescie na mnie do Game Mastera... To bardzo pilne !!!

Ostatnio edytowany przez Viraina - 17-12-2004 o 20:17. Powód: Nikt nie odpisuje i nie ogląda z powodu na Tytuł
Viraina jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.