Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2008, 20:45   #426
Glon Elriel
Użytkownik Forum

Glon Elriel's Avatar

Data dołączenia: 19 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Dys
Gildia: -
Świat: -
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mike.Mystic Pokaż post
Speedy pierdol w dupe starego bo on Cie już wypierdolił. Umyj włosy bo podejrzewam że myjesz je raz na 3 dni. Weź się cały umyj bo musisz śmierdzieć. Nie myśl że jesteś kozak bo bym Ci spokojnie dojebał, ostatnio też sobie taki skakał 150 kg mięsa leżał po 2 minutach.

Aha i weź się jakoś normalnie ubierz bo z butów wystaje Ci słoma a oddech też pozostawia wiele do myslenia i pamietaj czarny wyszczupla.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA DOOOJEBAŁO MNIE TO Z 2 MINUTAMI LEZE I NIEMOGE KOKSIE KURVVA TYLKO NIE POZABIJAJ NAS...
150k kg 1,20m mmmm.... to pewnie jakis koks cie bił ; o

W dupie byłeś i gowno wiesz o walkach dzieciaku.

#down
tak a szczególnie że zawsze byłes ciota (lub takiego udawales) a nagle zabijasz wszystkich i piszesz takiego teksty ktorych twoi rodzice by sie wstydzili za Ciebie

P.S a co do historyjek to patrz mam swoja \o/(Ide sobie pewnego dnia do lasu patrze a tam wielkolud 80 cm 23 kg wagi i karzełek 252 cm i 322 kg [mysle sobie co to za 2 dziadki chyba maja po 80 lat moze wiecej ciezko ocenic] ide dalej i wpadłem na kolejny pomysł ze zaatakuje ich z mojego podrecznego siekiero-axe ale nagle zmieniłem zdanie i dołaczyłem do nich i sie we 3 ruchalismy KONIEC
P.S 2 <tak tak plejstejszyn tfa ;/ > Co jak co ale matka sie mnie nie wstydzi może moj pies albo sasiad ale musiałbym spytac ehh...Tak niemam pojecia o walce wystarczy mieszkac na Slasku i 75% wiedzy o ulicznej walce uczysz sie dorastajac sie niewazne czy mieszkasz na slamsach czy jestes bogaty z najwyzszych sfer ale cóż Slask to Slask ;] To że twoi starzy Maja mnie za pupilka to niemoja wina ze odsuwaja Cie na boczny tor :< smutne lecz prawdziwe i nic z tym nie poradzimy :C Wiadomo jak chcerz jakas poradnie psychologiczna napisz na pw to cos moze znajde
P.S 3 < bede to miec!> Co do mojej historyjki to tak widze twoje posty

# Hansu
Cytuj:
Wracaj do swojego getta na śląsku. Pewnie codziennie tam kogoś zabijają =) Btw. Mowil Ci ktos ze brzmisz jak podrzedny raper?
Podrzedny raper hmm... Wolałbym hajer przodowy ale kto jak tam woli :>

Ostatnio edytowany przez Glon Elriel - 12-04-2008 o 22:14.
Glon Elriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem