Zobacz pojedynczy post
stary 12-04-2008, 21:12   #414
TrunksSSJ2
Użytkownik Forum

TrunksSSJ2's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2008
Lokacja: Białystok

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cetek
Profesja: Knight
Świat: Pythera
Poziom: 120
Skille: 96/95
Poziom mag.: 8
Domyślny

Ehhh...Temat się zbytnio nierozwija, róbcie więcej SS'ków xD. Ja już robie byle czego żeby coś było :S. Gdzie się podział Zyga ?. Teraz jak już nabierałem kase za dług za PoI to już nie wiem gdzie mam iść expic. Napewno nie małpy w tym momencie, bo mam już ich dość. Aha co do SS'ków, nieprzestraszcie się, że mam otwarte HEATL POTIONY. Znalazłem je w trupie to sobie poużywałem ^^ (zawsze to mniejsze koszta )

Lvl

A tu jak mnie kongry trapnęły

Dobitka z exori kongr, bo one tak wkurzają jak biegasz na wieżyczce i ganiasz sibangi i merkliny: trapują (patrz up), zachodzą Ci droge, biją na shielda, a sibangi na zlamanie -.-" i jak sie trafia okazja i są obok mnie to tylko wybijać. Jak bym wybijał po kolei to bym owiele więcej stracil mp niz 0 (jak mam mane) - 3/4 (jak dużo bydła)

I SS'ik jak włożyłem rękę do ściany xD

A tu z kolegą z gildi w domku. Patrzcie na moje Eq

Nieleńcie sie tak jak ja . Monkowy gdzieś sobie poszedł i juz SS'ków niedaje, a ja chyba na zółwie skocze bo mam jakąś taką chcicę xD. Na barby też, ale ponoć wczoraj w Svar Br sie panoszyli i PL wybijali :/
09:59 Miszcz Kaloryferuf [37]: Ja np w szkole
10:00 Miszcz Kaloryferuf [37]: Nakladam na siebie 10 plecakow
10:00 Miszcz Kaloryferuf [37]: Albo i wiecej, ile dam rady i mowie ze na hunta ide i mam pot'y \o/

15:28 Farlo Beath [9]: plisss items
15:28 Cetek [115]: cetek nie miec
15:28 Cetek [115]: cetek biedny
15:28 Farlo Beath [9]: yes

14:12 Duth Natorhy [74]: dexa meu nome ai plx
14:12 Cetek [123]: ta rozumim
14:12 Cetek [123]: no
14:12 Duth Natorhy [74]: ok
TrunksSSJ2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem