Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Sorcerer
HIHO!
1. postaraj sie aby ktos donius na ciebie i po sprawie... masz chyba jakis kumpli no nie??
2. z tym jest gorzej... pecha masz z ta lista a jezeli nawet zmienisz name postci to stara bedzie sie liczyc tylko na tibi bedzie inny a w dodatku jezeli na www.tibia.com wpiszesz twoj stary nick Wymiot-barbarzynca to pokaze ze masz dwa i dostales namelocka i nie bedziesz mogl zrobic postaci na innym swiecie... szkoda ale plan miales niezly hehe 
|
No mam kumpli... Ale wiekszosc to tkz. n00bki... a jak mam jakiegos to mi mowi ze zapomnial jak to sie robi.. :/... Moze mi powiedzciej ak to sie robi.. to sprobuje ;] Mi sie jednak wydaje ze bede mogl.. jak jzu wspominalem mam kumpla Przeterminowany jogurt... dostal name locka.. zmeinil nick na Von Yogi. A ktos inny zalozyl sobie postac o nicku Przeterminowany jogurt na innym servie i nia gra. Wpisz sobie nick na tibia.com "Von Yogi" i zobaczysz ze mail name locka i jego stary nick to "Przeterminowany jogurt" . A tearz wpsiz sobie Przeterminowany jogurt i jest jakis palladyn na Aldorze ... :/... Myliles sie ;]