Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 02:18   #130
DarkRimmer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
niepoprawnie to napisales , mogloby byc its beginning, it begins, its begun ale nie its begin ;p
@Mogash
Zblazniles sie troche poprawiajac mispexa bo jesli juz to powinno byc its a beginning. Popieram Twoje zdanie odnosnie poziomu do ktorego spadla tibia. Kiedys gralo sie fajnie, zeby cos osiagnac trzeba bylo umiec grac, teraz nawet najwiekszy idiota jest w stanie wbic wysoki lvl bez specjalnych przeszkod.

@War
Nawet jezeli nastapi rozlam i polacy dolacza sie do strony, ktora zwyciezy to i tak pozniej zostana tradycyjnie wyjebani, jak przestana byc potrzebni to szwedzi wyrzuca ich jak zuzytego kondoma. Poza tym coraz wiecej ludzi "przechodzi na emeryture" , stary team juz praktycznie nie istnieje.

@Otto de'idiotto
Jak napisal mogash to, ze zostal wywalony z gildi raczej zwiekszylo szanse na zwyciestwo. Nie wiem jak to wygladalo ostatnio ale pamietam jak za czasow wbk otto darl sie na ventrilo podczas akcji i tylko przeszkadzal wszystkim swoim upierdliwym zachowaniem.

A tak na koniec to chcialbym napisac, ze xerena zawsze byla dla mnie zjebana a najlepiej z tym serwerem kojarzy mi sie pekowanie z glowrem i czasami mewtem przed ssem jak mielismy hunty i wyjebane na wszystko. Ahhh te red hp hampisha albo wizo daywalker. Swoja droga gdybysmy mieli w gildi z 15 ludzi takich jak oni, czyli takich ktorzy chca dzialac i nie boja sie o chary, to polacy rzadzili by do tej pory.
DarkRimmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem