Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mispex
widac ze nie walczyles w tej wojnie co teraz byla..
glowr wyjebane ma? huh?
na fibuli dal loga..mowil ze lagi ma..jak uslyszal ze pare osob padlo to zalogowal,lagi sie skonczyly,magiczna sila?! Wiadomo ze mial wyjebane na 60 msa w poprzedniej wojnie,ale jak wbil kilka lvli szkoda mu chara jak (prawie) kazdemu...
|
Dla mnie mispex to prawdziwy czempion, mimo ze ma 3 chary z czego 2 100 lvl+ to i tak ma wyjebane na wszystko, to sie nazywa twardy zawodnik
Co do servera to wg mnie xerena jest jednym z lepszych, chociaz i tak nie
gram raczej...
Btw, My na ruberze mamy 20 ludzi max a mimo to niezle ownujemy co pokazuje ze jak sie ma ogarnietych typow, ktorzy wiedza co i jak to mozna kazdego zajebac...
Niestety na Xerenie jest niewielu takich ktorzy brali udzial w przynajmniej 2 wojnach, co dobitnie pokazuje komu dajemy/dawalismy kierowac battle m.in.:
dempahowi - max debil
gregowi? - chyba na ice tower sneak kierowal i nie potrafil chodzic po skosie bo wcisnal num locka
Osobiscie w wojnie sie nie udzielalem jakos strasznie, bo nie uwazam siebie za dobrego battle commandera, a do tego nie mam sily przebicia (0 rli na xerenie), po prostu robilem swoje, nie komentowalem tego jak inni sie klocili np. glowr komentowal prawie wszystko co robil maxu , mimo ze to maxu dowodzil i klotnia podczas openki wprowadzala tylko niepotrzebny chaos...