Temat: Pytanie : BAN
Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 13:18   #1
kombos
Użytkownik forum

Data dołączenia: 13 04 2008

Domyślny Pytanie : BAN

Mianowicie dostałem bana (przynaje się że za bottowanie i wiem że jest to zue - szczegulnie na tym forum) ale mam parę pytań bo gdy wchodzę na swoje konto na tibia com pisze ze ban sie skończy za 30 dni a niżej ze konto zostanie skasowane i nie wiem czy wrucę na swoje konto czy zostanie całkowicie skasowane

Type: Account Banishment - Banishment of the complete account. For the duration of the banishment no character of the account may log into the game.
Warning: Account will be deleted in case of further rule violations!
Character: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Reason: macro use
Comment: He used a macro to hunt. No reaction to my warnings, continued hunting.
Date: Apr 01 2008, 01:34:51 CEST
Until: May 01 2008, 01:34:51 CEST
Duration: 30 days
Status: The player did not complain about this banishment.
The period of objection has expired.

Może mi wiec ktoś odpowiedzieć czy ban sie skończy i będę mógł normalnie grac lub chociaż mieć parę dni na przeniesienie rzeczy jeśli konto miałoby być skasowane ?? Bo chyba gdyby konto miałoby być skasowane zrobili by to od razu nie?

A i jeszcze jedno bo wiem ze jak ma sie 1 lvl i jak sie nie wchodzi na te konto przez 1 miech (na tyle mam bana) to postać zostaje skasowana wiec moja postać zostanie skasowana gdy mam bana na 30 dni i nie mogę na nią wejść?? bo na tragarzu mam duuuużo dobrych rzeczy a nie będę ich wypisywał iż będziecie sie śmiać z tego co strace ;/ (na ruuku)

Zapomniałem też sie odpisać co do tego bana :/ ponieważ zapomniałem że takie coś wogule istnieje

A jeżeli moje konto już ma być skasowane to czy jest jakaś szansa aby odzyskać itemy/konto ?? bo do stracenia mam itemy warte na allegro ~500zł a postacie ~200zł więc mam co stracić :/ a w dodatku na koncie mam PACCa ~60 dni

Proszę o szybką odpowiedz

Ostatnio edytowany przez kombos - 13-04-2008 o 13:24.
kombos jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.