Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 19:18   #1
zkajo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 04 2008

Domyślny End of days - Zobacz, nie pożałujesz!

Ladies and Gentelmen! Prezentuje wam: 'End of days' - Forumowe RPG mojego autorstwa.
Najpierw wyjaśnię o co chodzi. Zapewne wielu z was spotkało się z 'Papierowymi grami RPG' Według mnie, są one o wiele lepsze niż gry konsolowe, no może mają jedną wadę - Nie mają grafiki. Ale, tibi też nie oceniamy po grafice nie?

End of days działa na zasadzie papierowego RPg, tyle że toczy się na forum...

Realia gry:

Eredan, spory kontynent zamieszkany przez ludzi, orków, elfy (także mroczne) oraz krasnoludy. Orkowie najechali pozostałe nacje i zagarneli niemal cały kontynent, zwyjątkiem jednego miasta - Telding. Telding jest górską fortecą zamieszkaną przez wolne ludy...

Wcielasz się w rolę mieszkańca Telding i żyjesz własnym życiem!

Forum:

Gra powstała kilka miesięcy temu, początkowo pod adresem: www.endofdays.laa.pl - Tam możecie zobaczyć jak wszystko wyglądało.

Teraz, przenieśliśmy się na www.endofdays.jun.pl - gra toczy się teraz tu, i tu zamierzamy zostać. Oferujemy także inne, mniejsze sesje rpg w dowolnych realiach.

Zapraszam serdecznie! Na początku wyglądać to może jak referat z polskiego, ale zapewniam, zabawa jest przednia!

Może jakieś komentarze?

zkajo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.