Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 19:43   #637
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HIghlander Pokaż post
No dziwne to samo pisałeś o tihwd jak pkowali, skad ta nagła zmiana ? aaa juz wiem! bax zrobił z ciebie naiwniaka i teraz nie masz kolegów
Nie wiem czy naiwniakiem można nazywac kogoś kto zna daną osobę parę lat i wczesniej nie miał z nia żadnych problemow. Poprostu baxiu wpadł co do tego co straciłem to sie nie martwię tak to odzyskam spytaj sie kazdego z TD ile bax wisi im kasy bo pozyczyl teraz nie chce im oddac bo jak to on mówi "expie" albo "pozniej ci dam". Tak samo mowił ze jak zabija z jego gildi kogos to ma przesrade gowno prawda zabili i wazanka i sira i silnego i co bax zrobił nic bo on dba tylko o swoja dupe szkoda ze tak pozno sie o tym przekonałem. Co do kolegow o to sie nie musisz martwic jescze ich duzo zostało

Cytuj:
Jak wiesz 130ek ma małe szanse dogonic 80+ed i jescze walac w niego exori gran w biegu.

Jak dorośniesz i pójdziesz do szkoły to moze nauczysz sie czytać ze zrozumieniem
Ja nie odpowiadałem na twoje pytanie tylko opisałem ci jak jest co do szkoły po twoich wypowiedziach można sie domyslec ze po 1 klasie podstawówki zakończyłeś edukacje.
Wiec drogi kolego o mnie nic nie wiesz i sie nie dowiesz.

Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 13-04-2008 o 19:44.
Hektor_Druidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem