Cytuj:
Oryginalnie napisane przez HIghlander
No dziwne to samo pisałeś o tihwd jak pkowali, skad ta nagła zmiana ? aaa juz wiem! bax zrobił z ciebie naiwniaka i teraz nie masz kolegów
|
Nie wiem czy naiwniakiem można nazywac kogoś kto zna daną osobę parę lat i wczesniej nie miał z nia żadnych problemow. Poprostu baxiu wpadł co do tego co straciłem to sie nie martwię tak to odzyskam

spytaj sie kazdego z TD ile bax wisi im kasy bo pozyczyl teraz nie chce im oddac bo jak to on mówi "expie" albo "pozniej ci dam". Tak samo mowił ze jak zabija z jego gildi kogos to ma przesrade gowno prawda zabili i wazanka i sira i silnego i co bax zrobił nic bo on dba tylko o swoja dupe szkoda ze tak pozno sie o tym przekonałem. Co do kolegow o to sie nie musisz martwic jescze ich duzo zostało
Cytuj:
Jak wiesz 130ek ma małe szanse dogonic 80+ed i jescze walac w niego exori gran w biegu.
Jak dorośniesz i pójdziesz do szkoły to moze nauczysz sie czytać ze zrozumieniem
|
Ja nie odpowiadałem na twoje pytanie tylko opisałem ci jak jest co do szkoły po twoich wypowiedziach można sie domyslec ze po 1 klasie podstawówki zakończyłeś edukacje.
Wiec drogi kolego o mnie nic nie wiesz i sie nie dowiesz.