Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 21:02   #641
Hektor_Druidek
Użytkownik Forum

Hektor_Druidek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Giżycko

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Valentines
Świat: Elysia
Hektor_Druidek ma numer GG 10037127
Żarówka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silny123 Pokaż post
hmmm bym wam cos powiedzial ale szkoda słow. eneris ty moja boginnio zrobisz mi palke na selenie?nie uwazasz ze za wysokie mniemanie masz o sobie?bogu dzieki ze taki imbecyl nie jest w paczce zadzacej tam gdzie ja gram ohhhuhhhmhhhmmm.idz zabic 80ed moze p.legi ci poleca.czemu jestes takim imbecylem napoczatku jak czytalem twoje wypowiedzi to myslalem ze jestes ogarniety ale widze ze mama cie wytrzepala.o.0 pokaz umiejetnosci twoich osiagnelem tyle co nic i jestem z tego dumny i bede sie chwalil ze osiagnelem cos czego nie osiagnelem, jak masz na imie?michal?walisz z rozczki a twoj brat to knight i wali cie w pupe?hektor po co walisz puca do enerisa chcesz zostac gownem?wiem co nieco o twojej sytuacji(ale sie na jej temat nie wypowiem).
Silny do nikogo nie wale "puca" poprostu popieram jego zdanie odnosnie siejnikow. Jesli wiesz cos o mojej sytuacji a pewnie cos slyszales to powiedz albo tu albo mi prywatnie bo wiem jaki jestes i powiem ci tylko jedno olej baxa bo on wyjebie cie tak samo jak mnie 'Bax mysli tylko o sobie noi o hihamie jak spi" a kase napewno ci wisi. Hha jescze nawet pieniadze wisi dla caliego ktory posredniczyl jak baxiu kupywal grybego. Wiec silny zastanow sie co robisz

Ostatnio edytowany przez Hektor_Druidek - 13-04-2008 o 21:05.
Hektor_Druidek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.