Zobacz pojedynczy post
stary 13-04-2008, 21:48   #139
SMk
Użytkownik Forum

SMk's Avatar

Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Dębica

Stan: Niegrający
Świat: Xerena
SMk ma numer GG 10193914
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Pierdolisz farmazony, to ze mnie nie znasz nie znaczy ze jestem noobem...
Gralem na Ruberze, na samej ruberze mialem najwyzszy lvl z polakow, jeden z najwyzszych na serverze (z sorcow), bylem jednym z topfraggerow... zreszta co ja bede gadal o tym co bylo, dla mnie noobem jest ten ktory jebie openke a akurat dempah akcje aie w ank zjebal po maxie, oczywiscie wiem ze wy jestescie takimi eloziomkami i zawsze bedziesz go bronil wiec wytaczanie jakichkolwiek argumentow jest bezcelowe

Dempah to taki szwedzki Bekas w mojej ocenie... Co z niego za kamikaze jak gra nieswoim charem? Wg mnie sztuka jest poprawadzic tak openke zeby wygrac a nie zeby byl chaos i wszyscy padali jak muchy (akcja w ank ded na 153 przez dempaha ktory nie mogl sie zdecydowac co mamy robic)
Jeszcze jedno dempahem wszyscy sie zachwycaja i w ogole jaki to on nie jest a tak na serio to chocby na novie mamy lepszych battle commanderow, ktorzy potrafia ogarnac team liczacy 50-60 osob...
Zreszta... Xerena to najbardziej znoobiony server na jakim kiedykolwiek gralem/znam (moze poza askara).

Co do Mispexa to wiem ze sie staral jak mogl i pozdro dla niego bo wg mnie to spoko typ i poswieca sie dla sprawy jak najbardziej moze
Co do dempaha , to wiadome że raz akcja wyjdzie raz nie , może pvp ma dobre , ale co do battle comandera to nie wiem. Po 2 obejrzcie sobie filmiki z innych serverow jak sie poswiecal , zeby nie padl jego kolega tylko on.

<3 Mispex stara sie jak moze , zajebisty ziomek, widac ze mu zalezy. po Tobie Waldo tego nie bylo widac, nawet teraz pojebales Xerene ? A Mispex ogarnia team na nastepna wojnę ;o

:*

Bez odbioru.
SMk jest offline   Odpowiedz z Cytatem