w sumie jeszcze duzo nie gralem, pac sie skonczyl,..wiec moje wnioski...z tego co wiem .crusader swietnie wyglada, wiekszosc broni ,tarcz ...ogolnie equip..tez fajna....zawsze to cos nowego, ...kolejki sa ok ...bo nie trzeba pisac tego glupiego hasla..konkretnie to wklejac go

a oczekac kazdy moze...dzieki temu mali idioci ...nie beda sciagac proxy,...i dzieki temu bedziemniej tematow zostalem shackowany pomozcie :>
podobaja mi sie tez nowe potworki..ale jeszcze z nimi nie walczylem...pac trzeba zalatwic najpierw

..a ten kto powiedzial ze ankh jest porazka cipow...mylisz sie chlopie oj strasznie sie mylisz...tylko wiedziec trzeba gdzie i czego szukac..... dam tylko to o czym kazdy wie...reszty nie

... smoki w ankh sa swietne dla kazdej profesji mozna spokojnie na najwiekszym spawnie lurowac po 1 do "koleczka"

tam 1 raz nabilem 51 lv moim knightem
a co mi sie nie podoba??? jeszcze nic..oprocz mojego po..anego dostawcy internetu..no ale jak sie musi miec tanio to chyba nie mozna nazekac.......ale jakos domnie to nie dociera i nazekam