Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2004, 22:33   #6
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

ok koniec edycji bo malo kto tam wroci na gore... z tego co pamietam z tibnia news..knight ma 100% szybkosci w male palek 85% wiec roznica nie jest taka straszna jaka przewidujesz... przy skilach 40 widac dopiero roznice wieksza......no ale te pare h treningu wiecej.... i uwierz mi ze dociagnolbym male do min 70 jezeli bym sie na to zdecydowal..z 2 miechy treningu ok..ale przez ten czas wytrenie tez dobrze mlv... zarobie z hmm na dobry equip..dzieki hmm znajde paru protektorow sobie... wiec sa plusy i minusy :>

Edit 1 =-> mowisz jak jakis moj znajomy..ale musisz sobie uswiadomic ze knight to najnudniejsza rzecz :> fakt gralem nim dlugo ..ale tylko przez lagi..palkiem bym skile wyrobil..i majac sd..na tym 100 lv moge demonka solowac:> a knightem ?? jakis 125 lv + masa uhow i masa explo..duze ryzyko...fakt trudno go zabic...no ale jaki koszt tego ?? nie majac bohow haste, time ringow..ktos o wyzszym lv odpada...zeby go zabic..wiem ze knight jest najlepszy pvp ..(wiem co mowie zostawcie to bez komentarza) ale ja walcze jak musze..nie pekuje wiec to info mnie bardzo nie kreci ... .. co dalej ?? knightem lv nabija sie wolno..palkiem jezeli wybral bym male..tez..ale te czary:>... zaluzje ze nie zrobilem palka na poczatku i nie szkolilem ggo w male..nie bym byl dobrym blokerem..no ale co z tego ..nie lubiue blokowac w sumie...dle..bk... i co ja z tego mam expa? ... cala walka polega na staniu i uhaniu sie...a palkiem trzeba biegac..i jest wiecej emocji jak sie cos przezuci ..no i palek exp lapoie wszedzie i na huntach i na normalnych expowiskach..wiec to terz jest + ... i jeden bajer..palki zawsze moga solowac wszytko wczensiej od knighta(jesli uzywaja dysta)..ale to taki maly oczywisty oftop

Ostatnio edytowany przez Deaf Scream - 19-12-2004 o 19:00.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem