Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Disseny__
"To jest quest"- ludzie, zastanówcie się! Chodzi dużo plotek, że trzeba pokonać MM'a, by zdobyć spike sworda, bla, bla, bla. Bez względu na to, czy Rookstayer ma 16 lvl, czy 100 lvl NIE MA SZANS pokonać mino maga. Na rooku nie tak łatwo się skilluje, czyli skille z reguły są słabe. Cóż, itemki też w niczym nie pomogą. Wychodzi na jedno. Quets byłby nie do przejścia.
|
A na Orshabala idzie się solo? btw. metoda up/down z poison arrow by podziałała nawet solo...
Cytuj:
"Trzeba sobie zasłużyć, by dostać SoF'a"- to fajnie. gdybym była córką GM'a, to już bym dawno miała SoF'a, jakby to miało działać na takiej zasadzie. =.=
|
No, to zasłużenie to wg. mnie miało być rozwiązanie tej zagadki (o ile ona istnieje) ^^
Cytuj:
"Teleport w Katana Room prowadzi do Ghoula"- a to się uśmiałam. ha ha.
Ten teleport tylko wyprowadza z Katana Roomu. Sprawdzałam.
|
Tu też się uśmiałem. Ale jednak nowości nam nie podałaś.
Cytuj:
"Trójpunkt SoF'a"- życzę miłego szukania trzeciego punktu. =.=
|
Tu masz rację. Również życzę miłego/żmudnego szukania po całym rooku.
Cytuj:
"Trzeba popytać się NPC"- a oni nam baaardzo dużo powiedzą. =.=''
|
A czemu nie? trzeba ich tylko zmusić (np. ten od lfów boi się ratów)
Cytuj:
"Gdzieś na wyspie dla PACC"- dziękuję bardzo, PACC mają wszystko, a inni nic. x___X
|
A czego by Cipsoft nie zrobił dla kasy ^^
Cytuj:
"Boots of water walkining na Rooku"- yhy. a igloo się na Mount Everest buduje. =.='. Ledwo na mainie są, a co dopiero na rooku.
|
Zgodzę się.
Cytuj:
"To wszystko nie isnieje, nie da się tego zdobyć/dojść tam"- Jedyna mądra teoria.
|
Ja jestem optymistą, i nie skreślam możliwości zdobycia SSa.
A może masz jakiś problem? Nie krępuj się! Pisz na PW!
PW!!!
Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je!
POSTY!!!
Cytuj:
87% osób niepełnoletnich na tym forum zachowuje się jak debile. Jeśli uważasz, że należysz do tych 13%, Przemyśl to jeszcze 3 razy...
|
Mam 13 lat.