Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2004, 23:37   #32
Vormencik
Użytkownik Forum

Vormencik's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2004

Domyślny

Mysle ze on tego nie robil 20 sekund jak mowia niektorzy wszechwiedzacy uzytkownicy tego szlachetnego i wspanialego forum. Robil to pewnie kolo 10 lub nawet 15 minut. Pomysl bardzo fajny, tylko mogles wkleic tak jak to ktos powiedzial Infernale zamiast Plugastw. Ponadto Jesli juz dajesz Plugastwa zamiast demonow to po co wieze ? Lepiej juz dac same plugastwa (Infernal is better ) Zrob to jeszcze raz. Wytnij kwadracik z Infernalami. Obrob go w Photoshopie (najlepiej photoshop, pait ssie) i wklej. Potem nastepny. A te na gorze i na dole zrob jakby rzucaly jakies kule ognia. Obrazek twarzy Paladyna zmniejsz, zeby bylo wiecej widac. Ekwpunek tez zmniejsz. Jesli chciales zeby cala prawa tabelka byla zapelniona to byl to zly pomysl, upychanie na sile. I tak bardoz malo osob ma ja cala zapelniona jakimis BPkami itp. Zrob BP z Miksturami zycia (koniecznie wiekszymi w koncu najjszy quest w grze) i kilka ich. TO MOZE BYC ZA...JEFAJNY FAKE, ale przyloz sie do roboty. Spedzisz nad tym godzinke, ale bedziesz z siebie dumny, ludzie z forum zobacza ze masz talent i mzoe nawet zwroca honor Bedziesz go pokazywal kolegom itp. naprawde warto.

PS. Ja nie umiem robic Fake'ow, wiec nie mow ze "skoro jestes taki madry to zrob to sam" Nigdy sie tego nie tykalem i tykac sie nie bede najpewniej Nawet cos z ftp mi sie wlai i SSow za &*% nie moge wrzucic na forum :/
nick: Vorment Firefist
Uoch. Stare :S
Prof: No Vocation
lvl:skills:1, 10/10 0mlvl
best solo,team: nie ma/best team RAT
nick: Vorment Firefist

Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist.

Ostatnio edytowany przez Vormencik - 17-12-2004 o 23:39. Powód: Literówki :)
Vormencik jest offline   Odpowiedz z Cytatem