Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koszyk
Chodzi mi o postu na forum tutaj. Czemu Polo albo Voronix nie wypowiadali sie wczesniej ? Bo nie mogli sie wypowiedziec bo ich tam nie bylo i nie byli wstanie opisac jak padli itp.
|
To ze sie nie wypowiadam to tylko dlatego ze w większości tutejsza ludność jest skłonna do wyzywania, śmiania sie itp. pomimo iż sami nie potrafią do niczego dojść.
Ile osób było huntowanych na Arcani? i zmienili chary zrobili nowe? Ile osób odeszło z Arcani, sprzedało postacie? A ile osób może pochawlic sie tym ze były chwile lepsze i gorsze ale przetrwałem od początku serwera wiec najwyższa pora by niektórzy sie zastanowili nad sobą. Tak byłem wielokrotnie huntowany przez Lukiego, Fosfika, Leszcza, Sue, Rafaman, i wielu wielu innych których nie jestem już w stanie wymieni bo niektórych nie pamiętam.
Nie pisze na tym forum i na forum ogólnym tibi bo mam aktualnie maturę i staram sie uczyć. Stad tez mam i czas żeby lognac w każdej chwili na tibie bo siedzę w domu i sie uczę. Jak sobie robie trochę luzu to jestem w stanie zaglądnąć tu i tam i zobaczyć co sie dzieje. A z powodu tego że dostałem dziś kat. A xD i miałem dzień wolny postanowiłem skrobnąć posta co powinno niektórych cieszyć a jak nie cieszy to niech sie nie wypowiadają nie interesuje mnie ich zdanie x]