14-04-2008, 23:09
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cacuss
Wypowiedzieli się ludzie, którzy w tym temacie nic nie wiedzą (włącznie ze mną). Jak ktoś chce, to robi i będzie robił. A posty typu 'ciaśniejsza, fajniejsza' jest nie do tego działu. Jest na forum caaały dział o Tibii, tam się wyżywajcie.
Ten zakaz jest bezsensu, ale co tam. Każdy zna konsekwencje. Nie każdy jednak zdaje sobie sprawę co to będzie oznaczać dla jego życia. Wyobraź sobie dzidziusia takiego słodziutkiego, kochanego, miluśkiego. A teraz wyobraź sobie, że sra, rzyga, i ryczy po nocy. Tiaa, zawsze można oddać rodzicom naszym, a niech mają i ponoszą odpowiedzialność za NASZE wybryki(, czyli byłeś i jesteś gówniarzem). Jasne, jest aborcja, jak chcesz być mordercą i zacząć zabijać w wieku <16 lat, nie ma sprawy, rób co chcesz. Ale wyobraź sobie, że ktoś by Ciebie tak zabił. Milutko co? Zmiażdżenie czaszki, wypływasz calutki... Mhm..
Nie będę tu wspominał o psychice człowieka, a słyszałem różne rzeczy od wiarygodnych osób. No i jeszcze choróbska i hify.
Róbcie co chcecie, ja też będę robił, ale są słowa piosenki:
"A ja wiem, oni będą rozliczenie, jeśli w ich życiorysie nic się nie zmieni." reggae forever
|
Przypomnę ci że istnieje coś takiego jak:

|