Zobacz pojedynczy post
stary 15-04-2008, 17:10   #74
Tom The Tanner
Użytkownik Forum

Tom The Tanner's Avatar

Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4

Tom The Tanner ma numer GG 5904267
Domyślny

Wszyscy gadają o niedorosłych dzieciach, a tych dzieci w tym temacie jest zaledwie parę. Tak, macie wszyscy wg. mnie rację (tylko Light-r jakby z choinki się urwał), więc zamiast prawić mądrości zajmijmy się tematem.

Cytuj:
Co się z wami dzieje !
Nie wiem ile masz lat, podejrzewam, że to nie to pokolenie. Ale w każdym razie powiem jak to wygląda oczami osoby która do docelowej grupy należy i mówi do człowieka z całkiem innego świata: jakieś 95% nastolatków w moim wieku (mam akurat 16, a mówię o przedziale 15 - 17), nie ma nic przeciwko seksie. Powiem więcej - mają zamiar, próbują, a nawet uprawiają i to często. Nie jest to już czas, w którym traktuje się dziewczyny jak zabawki. Przynajmniej na przykładzie moim i w bliskim mi otoczeniu.

Do czego zmierzam? A do tego, że albo to tylko tak dla nas wygląda, albo nadchodzą inne czasy. Nie wiem jak było kiedyś, może każde pokolenie myślało, że zmieni świat. Patrząc na Twój post (ten pierwszy) wydaje mi się, że to było całkiem inaczej. Więc... to wygląda tak, że ty smucisz się, że ktoś w ogóle pomyślał o seksie przed małżeństwem, a za ścianą jakaś parka korzysta z życia i nie dość, że o małżeństwie to oni nigdy nie myśleli to jeszcze mają po piętnaście lat. Powiem więcej - uważają, że zostali wychowani odpowiednio i tak w istocie jest, bo tak wychowały ich czasy w których żyją.

Kiedyś starsi też nie mogli dogadać się z młodszymi. Ale to był inny problem. Kultura, hippisi, robienie wszystkiego na przekór etc. i przez to nikt nie zauważa granicy, takiego załamania na statystykach (gdyby takie dziwne statystyki stworzono).

Wjal
macha swoim fiutem do taktów partytury
Tom The Tanner jest offline   Odpowiedz z Cytatem